Hogyan győzzem meg a férjemet hogy ne mondjon fel? Kisgyermekünk van.
Figyelt kérdés
Ma reggel közölte villám csapásként hogy lassan fel is kéne mondania a munkahelyén, ugyanis, épp egy internetes vállalkozáson dolgozik ami beindulóban van. Azt mondta hogy munka mellett nem tud ezen is dolgozni (7től 18ig dolgozik). Szerintem ez óriási felelőtlenség, 4 hónapos kisfiúnk van, akinek nem mondhatom azt hogy most nincs pénzünk pelenkára, ruhára, ételre mert apukád jobbnak látta hogy felmond?! Semmi garancia hogy beindul ez az egész... Mit mondjak neki ha nem képes megérteni hogy ilyet nem lehet tenni a mai világban, ráadásul pici baba mellett?2013. jan. 7. 09:00
21/28 anonim válasza:
Ha szerinted ilyen rossz ötlet, amúgy is már eldöntötted, hogy nem vágjon bele, akkor most mit vársz tőlünk? Rossz a lelkiismereted, és megerősítést vársz, hogy beszéld le a férjedet? Neked milyen lenne ha elvennék az álmaidat, amire van esély megvalósítani?
22/28 A kérdező kommentje:
Tessék? Egy szóval nem mondtam hogy rossz ötlet és 100%osan mellette vagyok! De az azért túlzás hogy felmondjon csak úgy a munkahelyén. Ha dolgoznék és nem lenne a fiúnk, egy szavam nem lenne! De így? Nem is tudom, te hogyan élsz, de én nem sz@rom a pénzt, meg kell dolgoznunk érte. Az meg munka nélkül nem megy.
2013. jan. 7. 13:54
23/28 anonim válasza:
#17-nek igaza van;
Mégis miről beszélt a könyvelővel? Az időjárásról?
24/28 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom, nem mindenről számol be nekem. Ha azt mondjátok hogy alap dolog pénzről beszélni a könyvelővel, akkor biztos beszéltek róla. Mondom, hogy abszolút nem értek hozzá. :(
2013. jan. 7. 15:21
25/28 anonim válasza:
Mennyit keres a mostani fix munkájával? Mert ha lenne fél-egy évnyi tartalékotok, akkor addig foglalkozhatna a vállalkozással. Nem arról van szó, hogy sose indíthatja be, hanem hogy előtte tartalékot kell képezni, nem pedig hazardírozni. Először képezzen tartalékot, utána mondjon fel.
26/28 anonim válasza:
Miért nem válaszolsz a többi kérdésre??
27/28 anonim válasza:
Tök mindegy miről beszélt a könyvelővel Ő sem jós, aki előre megmondja bejön az üzlet vagy nem! A ktg-ek meg mindegy mennyi, ha nincs tartalékuk, nem szabad így dönteni.
Menjen el betegállományba pár hétre (vállalva, hogy lehet kirúgás lenne, viszont így jön a végkielégítés és felmondásra járó pénz) addig is tud az álmán dolgozni.
28/28 A kérdező kommentje:
Mi a többi kérdés?
Ez a kirúgásos dolog nem is rossz ötlet! Ha hajthatatlan akkor ezt legalább javasolni fogom! Köszönöm! :)
2013. jan. 7. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!