Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a férjemet?
De miért kell, hogy anyud odaköltözzön? mert megszületik a kicsi? és? Hiszen egyedül is tökéletesen eltudod majd látni. Miért kell oda még egy ember? Igaza van a férjednek, hogy nem engedi.
Nekem ikreim vannak, és azokkal is boldogultam egyedül. Nehogy már ne tudj egy kisbabával ellenii, főleg, hogy 1-2 hónapig jóformán csak esznek, isznak, kakilnak, aludnak.
Nos, ha neked hónapokig 0-24-ben szükséged lesz édesanyádra a gyerek mellett, akkor a férjed helyében én azon is elgondolkodnék, hogy egyáltalán kell-e most nekünk ez a gyerek, ha ennyire önállótlan vagy.
A gyerek önmagában is felborítja egy addig gyerek nélküli pár életét, nem hiányzik oda még egy negyedik ember is, nekem sem hiányozna még a saját (!!) édesanyám SEM!
1-2 hét, pár nap még oké. De hónapok? Ne viccelj már :D
Hát nem tudom, én gyerekslés után biztosan nem akarnák kerülgetni még egy embert...
egy gyerek azért nem ennyire leterhelő, hogy te egyedül ne tudnád ellátni! Mondjuk, ha 3as ikrek lennének, akkor némiképp érteném a segítség iránti igényt, de csak 1 db gyerekről van szó.
Te nem vágysz arra, hogy magad fedezd fel az első percek szépségeit, és senki ne dumáljon bele abba, hogy mit hogyan alakítasz ki?
Néhány hónapra??? Hát az nekem sem tetszene, pláne egyeztetés nélkül.
Nekünk nemrég született meg a baba, ketten is tökéletesen boldogulunk, semmi szüökség egy folyamatosan ott levő nagymamára. Jönnek, persze, átogatóba, segítenek is, de oda nem költöznek.
Először is, ha valakit beköltöztetsz magatokhoz, azt azért illik megbeszélni a férjeddel.
Miben van a félelmed, hogy nem tudod ellátni egyedül a kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!