Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a férjemet?
Ez még kamunak is rossz! :)
Még hogy egy-két hétre, azt megértem, ha első baba. De hónapokra mi a fenének? Hacsak nem vagy valamilyen formában fogyatékkal élő, hogy ne tudd ellátni a babádat.
"A lehető legrosszabb tanács hallgass az "ösztöneidre"
Édesanyám pontosan ezt csinálta, mivel messze éltek a szülők. Érdekes, ment neki. Ebben az egészben az a fura, hogy a kérdező nem is akarja egyedül nevelni a gyerekét. Ezzel kvázi jogot ad az édesanyának az örökös belepofázásba, ami nem jó, mert hol van itt a férj véleménye? Majd akkor nagyobb dolgokban is nem a férje, hanem az anyja felé fordul a gyerekkel kapcsolatban? Vidám kapcsolat lesz, egy icipicit sem fogja mellőzöttnek érezni magát a férj... Nevetséges ez a vislekedés a feleség részéről.
Szerintem meg az egy héttel, néhány nappal semmi baj, ha teljesen tapasztalatlan az anyuka. Persze, bele lehet jönni egyedül is, de ha van lehetőség egy kis segítségre, akkor könnyebb.
Azt meg senki ne mondja már nekem, hogy akár a feleség, akár a férj szülei nem tölthetnek pár napot a gyerekeiknél!
"Azt meg senki ne mondja már nekem, hogy akár a feleség, akár a férj szülei nem tölthetnek pár napot a gyerekeiknél!"
Nálunk ez volt. Mert ketten vállaltunk gyereket. Nem anyuci pici kislányának lett pici kislánya, hanem egy független, felnőtt nőnek, aki képesnek tartja magát arra, hogy kicseréljen néhány szaros pelenkát egyedül.
27!
Az egy héttel, meg pár nappal, meg látogatással nincs is semmi baj, de a kérdező néhány hónapos összeköltözésről beszél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!