Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel győzzem meg a férjemet?
# 30 Tudom, csak itt később felmerült, hogy pár napra, egy hétre esetleg. Én arra írtam.
Szerintem normális családban ebből baj nem lehet, egy tapasztaltabb rokon, szülő, vagy testvér, akivel jó a viszony, pár napig kicsit besegít ha valamit az anyuka, vagy az apuka nem tud.
Mondjuk ha a másik utcában lakik az illető rokon akkor felesleges ott tölteni azt a pár napot, mert bármikor átszaladhat hozzá, de ha fél országnyira van tőle, akkor semmi baj nincs abból sem, ha azt a pár napot ott tölti.
Mikor megszülettem az én anyukámnak is besegített az apai nagymamám az elején kicsit, mégsem lett belőle konfliktus, családi vita, mégis felnőttem. Ez nálunk természetes volt, mi összetartó család vagyunk.
A hónapokat viszont én is borzasztó soknak találom, semmi értelme nincs.
Mondjuk én pár napban talán azért nem látok semmi rosszat, mert mi messze lakunk a szülőktől, úgyhogy van, hogy mi is úgy megyünk hozzájuk, hogy néhány napra, mert nincs sok értelme, hogy odamegyünk, köszönünk és már fordulunk is vissza. Fordítva sem okoz nálunk gondot, ha egy rokon néhány napot nálunk tölt.
De hónapokra azért senkit nem költöztetnénk be.
33. voltam.
nem gondolod, hogy a férjednek az hogy esik, hogy te nem vagy erre képes egyedül és belőle se nézed ki, hogy együtt sikerülni megoldani a napi dolgokat a babával?
minek szülsz, ha ilyen életképtelen vagy? anyád majd pelenkáz/fürdet/stb te meg nézed?
Ha ilyen bizonytalan vagy, menjetek el a pároddal közösen egy tanfolyamra.
Hasamra csapva begoogleztam, ez az első találat:
de biztos még van jónéhány és nem scak Budapesten. Na meg persze olcsóbb, vagy akár ingyenes. Egyébként a védőnő is szívesen válaszol minden kérdésre, és segítőkész.
Ez szerintem is kamu kérdés. Ha valaki nem bízik meg saját magában és a férjét nem veszi annyiba, hogy ketten el tudják látni a gyereket, ráadásul hónapokig az anyja segítségére szorulna ami a gyerek ellátását illeti az vagy nem komplett vagy egy óriási kamu.
Miért mentél a férjedhez, ha nem látod képesnek arra, hogy a gyereketek ellátásában segédkezzen? Miért szültél akkor gyereket, ha magadat sem tartod képesnek rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!