Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleség terhesség miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleség terhesség miatt meghízik, ahhoz hogyan viszonyul a férj?

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 08:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"30 kiló sehol nem oké, és egészségtelen is nagyon! "

Főleg, ha úgy számolod, hogy ami a baba és a hozzátartozó dolgok voltak az ebbe nincs is benne, mert az egész UTÁN nehezebb még mindig 30 kilóval...

2015. jan. 14. 02:07
 32/36 Adam_Hack válasza:
26%
A férfi egy gyönyörű nőt vesz el feleségül, ám, ha a asszonyka leborjadzik, kúrvára meghízik, persze a pasas tudja hogy ez várható, de nem képes vizualizálni adott helyzetben a szíve választottját kövér disznóként, de, ha már a saját szemeivel látja a hájas kocát akivel él, roppantmód berezel, és megoldásképpen keres magának egy fiatalabb, karcsúbb, és sokkal dekoratívabb női egyedet, akit kúrogathat, munkahelyi túlóra ürügyén... haverokkal sörözés ürügyén... jajj drágám hivott a peti, hogy ugorjunk le pecázni ürügyén...
2015. jan. 15. 14:16
 33/36 anonim ***** válasza:

Én terhesség alatt 20 kilót szedtem fel, 8 kg fenn is maradt :(

Ez van dolgozok rajta.

De a férjem nem szólhat egy szót sem 10 év alatt felszedet 40 kilót!

2015. jan. 15. 23:32
 34/36 anonim ***** válasza:
88%

32

Aki úgy házasodik, hogy csak a párja külsejét szereti, de a lelkét, a személyiségét nem, az nem érdekli, az így járhat.

2015. jan. 16. 16:00
 35/36 anonim válasza:

nem jól viszonyul,

kérdés fordítva: ha házasság után a férj többet nem borotválkozik és elhízik, nem törődik a nővel, ahhoz hogy viszonyul a feleség ?

Aztán ezektől "a nem eszem semmit és mégis hízom mondatoktól" hangosan röhögnöm kell,

én még étvágytalan kövér embert életemben nem láttam.

De mozogni lustát és hasát szeretőt annál többet.

Nagyapámnál már sok generáció óta a leghízékonyabb disznók voltak tenyésztésen mégis egyenesen arányos összefüggés volt az elfogyasztott étel és a disznók mérete közt. Ha nem kapott eleget akkor nem hízott a disznó se.

2015. jan. 17. 14:40
 36/36 anonim válasza:
Én szeretem ha a barátnőm hízik, remélem a feleségem is olyan lesz hogy szépen lassan az évek alatt hízik felfele, nem tudom miért de nekem az vonzó :)
2015. febr. 10. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!