Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleség terhesség miatt meghízik, ahhoz hogyan viszonyul a férj?
"30 kiló sehol nem oké, és egészségtelen is nagyon! "
Főleg, ha úgy számolod, hogy ami a baba és a hozzátartozó dolgok voltak az ebbe nincs is benne, mert az egész UTÁN nehezebb még mindig 30 kilóval...
Én terhesség alatt 20 kilót szedtem fel, 8 kg fenn is maradt :(
Ez van dolgozok rajta.
De a férjem nem szólhat egy szót sem 10 év alatt felszedet 40 kilót!
32
Aki úgy házasodik, hogy csak a párja külsejét szereti, de a lelkét, a személyiségét nem, az nem érdekli, az így járhat.
nem jól viszonyul,
kérdés fordítva: ha házasság után a férj többet nem borotválkozik és elhízik, nem törődik a nővel, ahhoz hogy viszonyul a feleség ?
Aztán ezektől "a nem eszem semmit és mégis hízom mondatoktól" hangosan röhögnöm kell,
én még étvágytalan kövér embert életemben nem láttam.
De mozogni lustát és hasát szeretőt annál többet.
Nagyapámnál már sok generáció óta a leghízékonyabb disznók voltak tenyésztésen mégis egyenesen arányos összefüggés volt az elfogyasztott étel és a disznók mérete közt. Ha nem kapott eleget akkor nem hízott a disznó se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!