Első babánál 3-4 hónapos terhesség látszik a kismamán, kívül meg belül is?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 10:08
1/18 anonim válasza:
Első terhességemnél 6 hónaposan ha pulcsi volt rajtam, senki nem vette észre, 4 hónaposan kezdett el látszani a pocakom,de aki nem tudta volna,hogy terhes vagyok,szerintem csak hízásra gondolt volna!
2/18 anonim válasza:
5 hónapos terhes vagyok,szerintem és a férjem szerint sem látszik még,csak pólóban.Pulcsiban nálam sincs még semmi.
3/18 anonim válasza:
kivüolröl egyén függő. Én ismerek olyat akinek 9 hetesen már látszodott az lsö baba a második meg csak az 5. hónap körül. Belül természetesen "látszik" már legkésöbb a 6. héttöl mert onnantól van szivhang.
4/18 anonim válasza:
Nekem a 21. héttől kezdett làtszódni.
5/18 anonim válasza:
12-16 hetesen (tehát 3-4 hónaposan) még csak egy dudor volt a pocak, kemény volt ott, tehát érezhető volt, hogy ott van valaki, ruha nélkül számunkra egyértelmű volt, de a ruházat még eltakarta teljesen, attól függetlenül, hogy már kismama nadrágot hordtam, mert semmi nem jött rám deréktájban :)
20. héttől viszont már letagadhatatlan volt nálam :)
7/18 A kérdező kommentje:
6. válaszoló: Azt jelenti a ki írásom,hogy belül a babára és a testrészei gondolok, hogy az ennyi idős korban milye van meg és milye nincs kifejlődve. Kivülről pedig a has, mell növekedést értem, meg amin észre lehet venni a terhességet. Kivülről látszik-e olyan változás a kismamán,ami a babára utalhat.
2014. jan. 1. 15:48
8/18 anonim válasza:
Nem nézegeted könyvekben, neten, ilyen helyeken, hogy mije van a babának? Ultrahangon is látszik, meg el is mondja az orvos, hogy éppen mit lehet látni, mi hogy működik, mi mekkora...stb...Az hogy kívülről mi látszik az egyénenként teljesen eltérő!
9/18 anonim válasza:
12 hetesen már mindene megvan, baba-forma, ekkor végzik az első komoly genetikai UH-t, egy pici kis emberke már ekkor :)
Persze azért van még mit fejlődni rajta, de ekkor már meg lehet számolni az ujjacskáit is :)
10/18 A kérdező kommentje:
Kismamán 3-4 hónapos terhesség,látszódik-e már kívülről?
2014. jan. 1. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!