Csak én vagyok ezen felháborodva? Túl reagálom?
Fel voltam fázva ,erre jött ,hogy megfázott a hátam vagy a tüdőm,nem tudom,de levegőt is alig kaptam,höemelkedésem volt,Rubopheneztem mert nem bírtam már a fájdalmat a hátamban,mellkasomban. mára lettem kicsit jobban,erre hallom,hogy anyósom (akivel együtt lakunk)mondja az anyjának,hogy a másik fia beteg,átmegy hozzá beteglátogatóba,de mama,maga ne jöjjön,hátha elkapja.
Most kérdem én! Az nem baj,hogy Ő elkap valamit és hazahoz valami vírust?Végre nem kellene gyógyszereznem,próbálnék vigyázni magamra erre ő elmegy a betegek közé.
30 hetes vagyok,szeretném,ha még legalább 6 hétig nem kellene szülni menni ,amúgy is az elejétől problémás terhességem volt.
A férjem nem érti a felháborodásomat.
Háááát... szerintem igen, túlreagálod.
Nehogy már ne látogathassa meg a fiát amikor beteg, mert te babát vársz, nem ő jön át betegen hozzátok.
Ilyen alapon vásárolni se menj, se sehova, meg a férjed se menjen dolgozni, mert hazahozhat valamit.
Majd jól kezet mos, és kész.
Elhiszem, hogy aggódsz, de gondolom ő is szeretné azért látni a fiát, főleg, hogy beteg. Mégiscsak az anyja.
Szerintem is kicsit túlfújod! Ennyi erővel,ha elmész bevásárolni egy multiba, ott is összeszedhetsz mindent!
Vagy ha lesz másik gyereked és a bölcsiben elkap valamit, neki sem mondhatod azt,hogy ne menjen haza, mert te esetleg terhesen elkaphatod!
Hát figyi,ha egészségesen jön haza,akkor nem valószínű,hogy bármit is elkapsz majd tőle.
Amúgy meg megértem,hogy parázol,de ő egy szabad,önálló ember,ne menjen meglátogatni a beteg gyerekét,mert te is velük élsz és terhes vagy,meg most gyógyulgatsz?
Ennyi erővel sehova se kéne mennie senkinek aki veled egy háztartásban van...
Én fiamnak nyáron lázgörcse volt, még pici,most 1 éves.Egyik nap férjem jön haza és mondja,hogy minden kollégája,beteg,lázas.Akkor neki is szabit kellett volna kivenni,hogy ne hozzon haza semmit?nem...pedig hidd el,parázok mindig,mikor a kicsi belázasodik,senkinek sem kívánom azt amit nyáron átéltünk vele:(
Szerintem nem reagálod túl, a gyereked a fontos, nem hiányzik egy koraszülés vagy valami...
Most nekem ez a kérdés nagyon betalált, anyósom lassan sportot űz belőle, hogy hozzánk jön először, ha beteg... :(
Tavasszal eljött influenzásan, kisfiam 1 éves, én 8 hetes terhes... mindenki beteg lett, és rajtam kívül mindenki meg is gyógyult, én egy hónapig szenvedtem, a nőgyógyász már urológushoz akart küldeni a szövődményével. Akkor nagy balhé volt, mert szóltam érte, hogy ez felelőtlenség volt, anyósom sírt, kiabált, elrohant... tisztára, mint egy szappanoperában. :(
Erre most megismételte valami náthával, és nem érdekli, hogy itt a másfél hónapos kicsi, csak átjön mikor már egy kicsit jobban érzi magát. Persze betegek lettünk, mindkét gyerek taknyos, de biztos nem miatta ugye. :((
Bocsi az offért, csak már nagyon kikívánkozott.
És nem, szerintem egyáltalán nem reagálod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!