Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleség terhesség miatt meghízik, ahhoz hogyan viszonyul a férj?
ha neked bunkosag ha kendozetlenul leirom az igazsagot, akkor tenyleg bunko vagyok :)
A felesegemnek magatol volt es van annyi igenye sajat magara hogy ne hizzon meg ugy mint egy bálna.
Sajnalom azokat a ferjeket akik elvettek egy csinos, fiatal lanyt felesegul es 10 ev mulva egy 30-40 kiloval nehezebb, visszataszito noszemellyel kell egyutt elniuk.
hazudik az aki azt mondja hogy ez nem zavarja.
Nyilvan akinek a kover csajok jonnek be az elejetol fogva az ennek orulhet, de akinek a vekony, sportos lanyok, azoknak ettol hanyingeruk lesz.
Hát ne hargudjatok, de én se csodálkoznék, ha a férjem lelépne, ha 6-8 évig 30 kilóval nehezebb lennék. Nálam pl. ennyi az több mint a normális súlyom 50%-a és szerintem egy 50-55 kilós nő nem ritkaság. 30 kiló felesleg (gyerekek után, tehát már lement a plusz, amit a terhesség indokolt) az rengeteg és igenis dagadt bálna és magának köszönheti.
Én is lelépnék, pár év után, ha a 90 kilós férjemből lenne egy 140 kilós zsírgolyó. A terhesség nem indokolja, hogy másfélszeres méretűre dagadj!
Úgy tudom a 12 kiló egy jó mérce arra, hogy mennyit hízik szinte biztosan a kismama, mert annyi a gyerek és a még, megnövekedett belsőszervek, magzatvíz,méhlepény mellek stb. súlya!
Szerintem egy 16-18 kiló belefér, annál többet csak azért nem tartanám jónak, mert hosszú távon a kismamának is rossz. Sok súlyfelesleg az újszülött mellé csak nehezíti a dolgokat, nehezebben talál vissza a nőiességéhez stb.
Ugyanakkor mivel ez egy nem könnyű időszak, ha a férj úgy látja, hogy a felesége megállíthatatlanul hízik, szerintem neki kéne ezt jeleznie, és együtt tennie valamit ez ellen, nem pedig a kismamától várni, hogy a gyerek körüli teendők vagy gyerek előtti teendők mellé még a súlykontrolljáért is ő legyen a felelős. Azért van egy család körülötte.
Ez a férj hozzáállásától és a nő szervezetének hízékonyságától függ.
"A felesegemnek magatol volt es van annyi igenye sajat magara hogy ne hizzon meg ugy mint egy bálna"
Vagy csak szerencsés alkat.:) és akkor összeteheti a két kezét.
Én annyira hízékony alkat vagyok, hogy amikor nem koplaltam, és nem is zabáltam össze mindent, 15 kilót híztam 3 hónap alatt. És még csak terhes sem voltam. Most épp egy másik módszert próbálok fogyásra, hátha lesz valami sikere, mert koplalni se tudok egész életemben. Mert azt hogy folyton éhes vagy, szerintem te se bírnád ki sokáig....ráadásul ha még a terhességtől benyalt hormonok is tombolnak... én nem tapasztaltam meg, de nem lehet könnyű.
Engem nem kilora vett a ferjem es garancia sem volt ram.
A test egy kulso az en lelekem szemelyisegem tartoja.
ha fel laban mellem fulem levagnak akkor sem lenne tema koztunk engem szeret nem a testem
"ha fel laban mellem fulem levagnak akkor sem lenne tema koztunk engem szeret nem a testem"
Igen csak tudod egy amputáció nem igényesség kérdése, mint 30 kiló súlyfelesleg.
:-D
Kezd ez a kérdés már irodalmi magasságokba röppenni.
Oké, hogy a test a lélek tartója, de azért tükrözi valamelyest a lelket.
Például senki sem akar egy bűzös, alkesz, mosdatlan csövessel szexuálni. Nyilván nem véletlenül. Tegye fel a kezét az, aki már vette a fáradságot, hogy egy ilyen ember gyönyörű lelkét egyáltalán megismerje!
Pedig aztán ők sem így születtek, ők is csak ilyenek lettek, különböző okokból.
Mindig van egy határ. Hogy ki hol húzza meg az elfogadható és az elfogadhatatlan között a vonalat, az a maga döntése.
De mint mondottam volt, a meghízás és az elhízás nem ugyan az. Itt máris láthatunk egy általánosságban vett határt.
Feltétel és érdek nélküli szeretet, igaz szerelem és örök vonzalom pedig sajnos nincs vagy igen ritka. Ezért is írnak róla annyit.
Az elérhetetlen dolgok mindig az irodalom kedvelt témái közé tartoztak.
Szerintem, ha az a kérdés, hogy a férj mit szól hozzá, már rég rossz vonaton ülünk. A kérdés: én mit várok el magamtól? Ha az orvos azt mondja 10-15 kiló a normális, akkor nekem legyen annyi igényem magamra és ha már itt tartunk a babámra is, hogy ezt a határt nem lépem át, vagy csak normál mértékben. Mondjuk 16 kilót hízok, az még ok. 30 kiló sehol nem oké, és egészségtelen is nagyon!
Az, hogy valaki terhesség alatt magára szedi a normál 15 kilóját, az problémát okozott volna a férjének, olyat még nem hallottam. Szóval itt nem is erről beszélünk.
És csatlakozom, engem is zavarna, ha a férjem magára szedne 15 kiló netto felesleget csak úgy. Más kérdés, hogy nem akkor tenném szóvá, mikor már zsírdisznó. Most karácsonykor is ő hízott 4 kilót én kettőt, de meg is beszéltük, hogy itt a vége leadjuk. Én már normál téli súlyomnál vagyok, de szerintem ő is azóta. Ennyi. Nem muszáj tavaszig cipelni a bejgli többletsúlyt, csak időben kell visszaállni a normál étkezésre és minimál plusz testmozgást bevinni amíg a normál súlyunkat vissza nem kapjuk.
Ezért érdemes hetente mérni a súlyunkat. Ha felmegy két kiló könnyű tenni ellene, ha felmegy 5 már nehéz, 10-nél meg már kínszenvedés. Ez van. Valaki vagy ad magára, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!