Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleség terhesség miatt meghízik, ahhoz hogyan viszonyul a férj?
Ahogy az első írta: férjtől függ.
Az én férjem tudta, hogy ez ezzel jár. Az volt neki fontos, hogy mind a ketten egészségesek legyünk, de mivel túl sokat nem híztam, nem zavarta.
A szoptatás után hozta fel, hogy ha van kedvem, eljárhatnék újra edzeni.
Nővérem férje viszont valami más világban él vagy nem tudom; teljesen ledöbbent, hogy nem a régi formájában, frissen megcsinált hajjal és tökéletes sminkkel várta a nővérem otthon az első munkanapja után (a baba 5 napos volt). Gondolom túl sok storyt meg blikket olvasott......
A felesegem ha jol emlekszem osszesen 10 kilot szedett fel, de a szules utan fel evvel le is ment rola.
Odafigyelt hogy ne hizzon meg tulsagosan. En eleg nehezen viseltem volna ha atvaltozott volna egy torz balnava, plane ha ugy is maradt volna. Szerintem ez egyszeruen igenytelenseg a no reszerol. Attol meg hogy terhes valaki, nem torvenyszeru az elhizas.
Az enyém nem csinált belőle problémát. Mondta h majd eggyütt fogyózunk mikor már lehet.
Sztem elég gáz ha egy férj problémázik ezen. Max akkor tehetné ha az egészet végigcsinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!