Mi ilyenkor a teendo? Mik fontossak?
Elosszor is sziasztok,uj vagyok itt.
A felesegem varandos es nagyon szerettuk volna a babat.
Vegre sikerult is 2,5 ev utan:)
Szeretnem mindentol megovni amitol csak lehet,segitek neki sokmindenbe.
Egeszseges eletmodot folytatunk es mindketten sportosak vagyunk.
Nem tudom ilyenkor mi a teendo.
Jo apa szeretnek lenni,buszke lehessen majd ram a gyermekem.
Mikre kell mennie,ugyertem vizsgalatok meg stb...nem tudom...mik a legfontosabbak amit a gyereknek kell venni,mi az ami folosleges.
Mar sok ujsagot,konyvet ilyesmiket vettunk es atolvastuk alaposan.
Sok apat is megkerdeztem milyen igy az elet,a felesegem a kismamaktol kerdezgetett.
A szulesnel bent leszek,vegig akarom kiserni a terhesseget.
Legfontosabb elfelejteni azt, amiket összeolvastatok. A terhesség nem betegség, csak más állapot. Nem kell belőle misztikus dolgot csinálni.
Az orvos szól, ha valamire oda kell figyelni, vagy vigyázni valamire.
Elég, ha a nehéz munkáktól tartózkodik.
Orvos is mar sokmindent elmondott,mindent elmagyarazott hogy mit micsoda vagy hogy megy stb...
A nehez dolgokat en csinalom,ne essen semmi baja a babanak.
Annyira felek hogy valami tortenik majd veluk,pl koraszulott lesz a babank vagy betegen szuletik.
A felesegemnek ezeket nem mertem elmondani mert akkor o is izgulni es felni fog ami nem a legjobb.
Szia! :) Tuti jó apuka leszel, ha már ilyen gondolatok járnak a fejedben :) Csak szeresd Őket, Ti legyetek egymásnak a legfontosabbak mindenki előtt.
A bezzeganya.hu-n ír egy csajszi blogoszerűséget, Annának hívják, és a sorozat címe kicsivel könnyebben. Olvassátok el, érdemes. Szórakoztató, és iszonyat jó tippeket és trükköket ír le, hogy hogyan egyszerűsítette le a mindennapjait. Az újságok, könyvek, és szakmai cikkek szerintem túl rózsaszínben írnak le mindent, és sok bennük a bűntudatkeltés. Én nem tartom jónak Őket. (ha nem tudsz szoptatni szaranya vagy, ha tápszeres lesz a pici szaranya vagy, ha nem ezt a fejlesztőjátékot veszed, szaranya vagy... baromságok tömkelege.) Az ember csak beparázik, ha nem úgy alakulnak a dolgok, úgyhogy viszonylag gyorsan leálltam azok olvasgatásával.
Az, hogy mi hasznos, és haszontalan dolog a picinek, azt majd menet közben tapasztaljátok. Én sokat tanultam a saját hibáimból. Van egy 16 évesem, és most vagyok 31 hetes a picivel. Most olyan babakocsit vettem, ami tuti kényelmes lesz a babának, és nekem is. Olyan hintát vettem, ami etetőszékké alakítható. Majdnem mindent használtan vettem, vagy turiban. A használt babakocsim is szinte új, és harmadáron jutottam hozzá. (amúgy nem tudtam volna megvenni sem...) a ruhák a turiban negyed áron voltak, és szinte mind teljesen új, még nem használta senki. Jó helyek a bababörzék :) Érdemes korán menni :) Ha van kérdésed/kérdésetek még, csak nyugodtan. Én is szinte újra kell tanuljam a babázást :) De ha tudok, szívesen segítek/osztok meg tapasztalatot. Szerencsémre az Én férjem is így gondolkodik, mint Te!
Koszonom elolvasom amit ajanlottal,az ujsagokban,cikkekben st..abban hulyeseg van leirva,jol irtad mindig rossz anyanak tartjak,barmi legyen.
A felesegem is egyszeruen rosszul erzi magat amikor ezeket olvassa,de mindig mondom neki hogy jo anya lesz.
Gratulalok a pici miatt is es a 16eves miatt is.
Ez tok jo,akkor minden hasznos lesz.
Turiban??Bababorze az meg mi??
:D Köszi! A Nagyobb már vinné csajozni a kisebbet. Merthogy egy picibabával lehet a leginkább hódítani... Csak nagymama ne legyek még........... :)
Bababörze durván fogalmazva az olyasmi mint egy vásár, ahol mindenki piacra dobja a feleslegessé vált babaholmikat. Keress rá ott ahol éltek, biztos ott is tartanak :) A Turi az meg turkáló. Ami nem azt jelenti, hogy minden használt... PL vadiúj rugi bababoltban 3-4 ezer ft, turkálóban megkapom 500 Ft-ért(szintén új). Amúgy ha használt is, egy picibaba még nem szaggatja ki a térdét, és csúszkálja ki a seggén :D Azt majd később, de az már tök buli. Muszály megfognom a lóvét, mert ha nem figyelek, nagyobb költő vagyok, mint Peőfi... Az hogy minden hasznos lesz? Hát nekem tuti, más szerint meg más a hazsnos :) A babaőrző pl hasznos lesz most nagyon mert külön szobában lesz a picur, és nagy a ház. De a nagyobbiknál totál felesleges lett volna egy másfélszobás lakásban, szinte még a lélegzését is hallottam a másik szobában. Mikorra várjátok a picurkát?
Hát igen,egy gyerekkel nagyobb a hódítás :)
Hát valahogy úgy.
Jolvan majd rákeresünk,biztos van itt is.
Majd a feleségem megnézi melyik a jó neki...ő azért tud spórolni...én mivel nem nagyon tudom hogy miből melyik jó mindengyiket megvenném :):)
Mi is panelban lakunk,de jobb a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!