Mit kellene ilyenkor éreznem?
Figyelt kérdés
Még cak pár napja teszteltem pozit, szóval tudom, hogy korai. De nem kellene azért egy kis haspuffadást éreznem? Egykis mellfeszülésen kívűl az égvilágon semmit sem érzek. Mintha nem is lennék terhes. Ez normális?2014. okt. 18. 16:58
1/5 anonim válasza:
Igen , teljesen normális. Mikorra nem vártad? Ha kb. mostanra, akkor 4 hetes lehetsz. A tünetek sokszor csak a 6. hét után jelentkeznek, van, akinél ekkor sem. Ne aggódj.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia. Szerdára nem vártam. Azóta megcsináltam vagy 6 tesztet, hogy biztos e. (tudom, jó hülye vagyok, de volt már korábban két vetélésem, ezért aggódok)
2014. okt. 18. 17:10
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én is 3 napja teszteltem 3x pozit.
24 hetes halott magzat és egy korai vetélés a mérlegem.
Nekem sincs még semmi, csak olyan fura alhasi fájdalmak, és ma reggel pici hányinger.
Rendesen benne van az ember lányában a félsz, nem igaz? :)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia. Jaj, nagyon sajnálom. Igen, sajnos bennem ez van folyamatosan. Mindenki mondogatja, hogy csak pozitív hozzáállás, de azért ez nem ilyen egyszerű.
2014. okt. 18. 17:53
5/5 anonim válasza:
Szia!
ebben az időben én sem éreztem semmit sem nyugalom,nem jelent bajt! :)
6. Héttől esténként szédültem,émelyegtem,mint aki másnapos,de semmi extra tünetem nem volt ezen kívül.
11. Hétre ez is elmúlt,azóta sincs semmi tünetem a baba mozgásán,és a pocakom növekedésén kívül :)
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!