21 hetes kismama vagyok, nem mondanám magamat vékonynak! Az ilyenkor természetes hogy csak a 20. hét felé kezdtem el érezni a babát? És ha mocorog sem a hasamon látom hanem mintha belül érezném!
Én teljesen átlagos alkat vagyok, se túl sok, se túl kevés. Én 19 hetesen kezdtem mindennaposan érezni és belülről. A hasadon még nem láthatod, hiszen ahhoz még nagyon pici, hogy kinyomja a hasadat. Ez így teljesen normális.
20 hetes
Ne aggodj!!
En 21+4 hetes vagyok most es a ferjem meg egyszer sem erezte a kisholgyet a hasamban.
En igaz mar a 16 het vegen ereztem, de nem voltam benne biztos, hogy Ot erzem csak a 18. heten.De meg most is csak balerinakent suhan vegig, rugdosasnak nem neveznem.
Sajnos a ferjem is sokara fogja erezni a kishercegnot, mert en kifejezetten tulsulyos vagyok (100 kg).
De tudom, hogy minden rendben Vele, mert ennek igy kell lennie.
Sok boldogsagot a babahoz
elso babas kismami
TEljesen normalis. En mindket babammal vekonyan estem teherbe, az elsovel gyorsan hiztam sokat. Ot 18 hetesen ereztem eloszor, 23-25 hetes korul voltam, amikor rebbenesek mar kivulrol is latszodtak. Akkor volt boven vedoreteg.
Most a masodik babaval nem hizom, a 22. hetben vagyok es meg mindig vekony. Irto feszes pocim van, minden kiveheto rajta, a mehem teteje, formaja, hogy melyik oldalon van a baba eppen, tenyleg minden. Most a 14. hettol erzem a babat, de azok nagyon gyenge mozgasok voltak, csak azert ismertem fel, mert tavaly szuletett meg az elso gyermekunk, szoval meg emlekeztem ra, hogy milyen is, ha mozog a baba.
Viszont most par nap hijjan husz hetesen mar kintrol is erezni lehetett a mozgast a kezemmel, a ferjem is erezte es latszodtak a rebbenesek, emelkedesek, apro gyors dudorok a pocimon.
Szia!
Nekem melsőfali a méhlepény 19 hetes vagyok. Én csak annyit éreztem múlthéten pár alkalommal hogy egyik helyről a másikra költözik vagy feljön a köldökömhöz (befeszít a hasamon valahol belül, azt se tudtam ki az mi az na utánna rájöttem a második ilyennél! de a rúgást ütést még nem egyszer sem. De most a csúszkálást sem érzem se én se párom. Amúgy jó súlyban vagyok én is de már a terhességemet is így kezdtem! Most 4 kilót szedtem még fel csak
Szia megnyugatlak nekem sem érzi a párom még mindig már 22 hetes vagyok én érzem hol jobban hol kevésbé a mocorgást hát én sem vagyok vékony 180 cm és 110 kg szoval van rajtam mit fogni de eloszlik a cucc és van is alatta valaki aki köszöni jól van...:-))
Ne aggodj majd látszik ha fordul meg és hullámzik a hasad csak egy kicsit később...van egy ismerősöm Ö is ducika neki is látszott később hogy mozog a baba ne aggodj!
És fogja érezni a Párod amikor majd nemsokára a kezében tarthatja!
Boldog babavárást és utánna jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!