Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol kellene éreznem a babát...

Hol kellene éreznem a babát már ilyenkor?

Figyelt kérdés

19 hetes vagyok, 1 hete nem folyamatosan de napi minimum 1x 2x ereztem olyat mint agyomor korgàs csak az alhasban ès kicsitizomràngàsosabban, azt hittem ez a baba de mèg most is csak lent èrzem az alhasamban, közelebb a szemèremcsonthoz, ès fõleg ülve, vagy fèlveke...de màr a köldöknèl kellene lennie nem?

Ezek csak a beleim ès nem is a baba? Ha így an hol a gyerek? Annyira aggódom....mostmàr?tenyleg beszerzek egy szívhangfigyelõt,melyiket èrdemes?

2014. jan. 16. 12:28
 1/7 anonim válasza:
100%
Ilyenkor még normális hogy lent érzed , a 24 hét környékétől éreztem én is a köldökömnél.
2014. jan. 16. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Félidőben éri el a köldök vonalát a méh teteje (fundusa), tehát a mozgást még olyankor is lejjebb érzed.

Tulajdonképp lent szülésig érezhető bármikor, ha úgy helyezkedik a baba.

2014. jan. 16. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

En is sokaig csak lent ereztem.a mai napig is meg inkabb a koldokom vonalaban max kicsit feljebb.de nekem mindig ugyanugy ugyanott mozog.a doki azt mondta mar nincs helye forogni.mi az angelsounds szivhangfigyelot vettuk meg.nekem megerte sokszor megnyugtatott.es eddig nem volt olyan h ne talalnam meg a szivet.:-)sokaig n hasznaltuk.most kiprobaltam ujra es olyan hangos mint a sajat szivveresem.:-)

34hkm

2014. jan. 16. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nyugi,teljesen normális amit érzel!

én lebeszéllek a szívhangfigyelőről,mert ha úgy fekszik hogy nem találod-akkor meg azért leszel idegbeteg..

2014. jan. 16. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

22 hetes vagyok. Én is mindig totál lent éreztem a 20.hétig. 2 hete van az, hogy feljebb jött, kb. a szeméremcsont és köldök közötti részen van, de mikor megfordul és hosszában fekszik, akkor a köldököm mellett van :)

Teljesen normális, ha annyira lent érzed. Mert még valóban lent vannak.

3.babámat várom és mondom, eddig végig egészen lent éreztem, főleg ülve :)

2014. jan. 16. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ráadásul hamarosan mindennap és erőteljesebben fogod érezni a mozgást.teljesen feleslegesen vennéd meg
2014. jan. 16. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam a szívhabfigyelőre mert pl tegnap és ma is nagyon haloványan éreztem ezeket a kis mozgásokat, és ilyenkor egyszerűen aggódó rohamom van....

Most kicsit megnyugodtam mert már mérgemben Britney indítottam a pocakba helyből kaptam egy finom rúgást...tehát megvan...(és ízlésficama sem lesz :))

2014. jan. 16. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!