Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ilyenkor hol éreztétek a...

Ti ilyenkor hol éreztétek a kisbabátokat?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok.Nem tudom megállapitani,hogy be van-e fordulva a kisfiam.Általában a köldökömnél vagy kicsivel felette érzem,hogy kinyomja magát.Akinek be volt már fordulva ilyenkor,hol éreztétek?Az is irjon légyszi akinek nem volt.köszi.pénteken megyünk uh-ra.
2014. jan. 5. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Be volt fordulva és ott éreztem ahol te, az UH-n kiderült hogy a kis feneke az amit ott kinyom :)
2014. jan. 5. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor már be volt fordulva. Nekem nagyon lent volt feszítő érzésem, mondjuk, ha sokat dolgoztam, vagy sétáltam. Amúgy nem éreztem, hogy mikor fordult be. Most így a 35 héten már nem érzem lent azt a feszítő érzést, inkább a küldök alatt középen, pedig ugyanolyan pozícióban van.
2014. jan. 5. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is az alhasamban éreztem feszítést főleg ha felálltam; vagy sétáltam. Ami fura volt, hogy korábban fentről jött a csuklása, amikor befordult meg már teljesen alulról. Az én babóm, kifli alakban fekszik, tehát lenn van a feje, a feje mellett a kezei, a háta a jobb hasfalamon és a lábai a bal hasfalamnak támaszkodnak. A köldökömnél én a térdeit érzem. 34 h.k.m.
2014. jan. 5. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:

A melleim alatt érzem a nagy rúgásokat, onnan tudtam, hogy azok a lábacskái lehetnek, és alul meg kisebbeket érzek, olyan néha, mintha kaparászna, gondoltam, az lehet a keze.

Szerintem ha fönt érzed Te is a nagyobb mozgást, akkor befordulhatott.

2014. jan. 5. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Szoa szerintem nekem is befordult,kedden megyek uhra majd akkor megmondom pontosan. én amit most érzek az lent a "kijáratnál" szemérem csontnál mozgás nyomás fent a bordaim alatt meg rugás. nekem is kifli alakban lehet és forgolodik mert sokszor szo szerint kirugja az oldalam valamint féloldalas a hasam néha. kedden ha beigazolodik az érzésem irok.

30hkm

2014. jan. 5. 14:41
 6/12 A kérdező kommentje:
én pénteken megyek uh-ra.irok majd :-)
2014. jan. 5. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia, voltam uhn valoban befordult jol éreztem! ahogy előttem irták szintén ha felállok vagy sétálok egyből feszit, és nyomja a hólyagom.
2014. jan. 8. 09:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Voltunk uh-on és már befordult.2400 grammra becsülték :-)
2014. jan. 12. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Komolyan?? 2100? nekem akkor mikor irtam akkor 1500ra mondták..Mondjuk 2 hét van köztünk, nem tudom nekem mennyi lenne egy hét mulva..

Valakitől azt hallottam hogy ha az oldalad rugdossa akkor már bizony fejjel lefelé van.

mostmár 31hkm

2014. jan. 13. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagyis 2400 bocsi benéztem..De akkor is..huh..mondjuk ez mindenhol csak becslés, de barátnőm rámijjesztett hogy kicsi 30,héten az 1500..Ezekszerint mégis?
2014. jan. 13. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!