Éreztétek amikor befordult a kisbabátok?
szeptemberben fogant, januárban fordult...
egyik éjszaka - szombat volt, arra ébredtem, hogy szétszakadok! amúgy is vad és erős volt a babci, de azon az éjjel azt hittem kiugrik a gyerek belőlem :)
mondjuk azt éreztem, hogy mocorog, forgolódik, de mivel volt január elején is egy ultrahangom (akkor a szülészorvosomnál) majd ugye volt ez a brutál éjszaka, utána meg mentünk babamozira (4D-re) szóval az elsőnél még felfelé volt, a másodiknál már lefelé. és úgy is maradt szülésig :)
jó kicsi babát szültem, 2,5 kilósat. most 9,5 kilós 7 hónaposan... kevés volt neki a hely, szóval én minden kis megmozdulását rendesen éreztem :)
39. hét közepén fordult a babám. Három éjszakába telt neki, minden éjjel kb. 3-4 órán át jóslóztam, azt hittem be fog indulni a szülés, de leállt mindig.
Én nem tudtam pontosan, hogy hogy helyezkedik el, csak azt tudtam, hogy a feje már nincs a bordám alatt, mert a koponyája kemény és jól kitapintható volt előtte.
Először harántba mehetett, és csak aztán fejvégűbe.
Hála Istennek nem kellett farosan szülnöm! (3. baba volt)
Én abból vettem észre, hogy egyik reggel mikor felébredtem (30 hét környékén) kb 100 stria díszítette a az előtte makulátlan pocakomat :(
Onnantól én is lentről éreztem a csuklását, és érezhetően átrendeződött odabenn :)
Akkor szerintem mar nekem is be van fordulva.Én ma reggel éreztem lent a csuklàsàt.És nekem is kicsíkosodott a pocakom.Elötte alig lathato kis csikok voltak.Amik a kislányom születése után kerültek rám
Jövő pénteken megyek dokihoz.Kivàncsi leszek mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!