Mikor tudtátok, éreztétek, hogy kisbabátok lesz?
Figyelt kérdés
Voltak előjelek? Késő menszesz? Görcsölés? Érzékenyebb cicik, émelygés? Minden érdekel. Előre is köszönöm.
(még nem szültem)
2013. szept. 5. 17:13
1/11 anonim válasza:
én megéreztem még a tesztelés előtt.már a beágyazódásnál is szurkált a hasam.:)aztán a melleim majdnem leszakadtak,pedig előtte sosem...egy teszt negativ két nap mulva pozitiv..:)azóta már a 16.hétben járunk.
2/11 anonim válasza:
Én is már tesztelés elött megéreztem pedig csak a mellem fájt, de az menzesz elött is szokott de én akkor éreztem, hogy ez nem az. Volt egy - tesztem és rá másnapra +
:) azóta 35 hetesek vagyunk a kisasszonnyal :)
3/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek és ment a like! :)
2013. szept. 5. 17:22
4/11 anonim válasza:
én már a tesztelés előtt tudtam, éreztem, hogy terhes vagyok :) nem volt semmi különösebb tünet, csak éreztem :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem sajna kb. 2 hete méhszájsebet állapított meg az orvosom, és ilyenkor nem ajánlatos teherbe esni. Vajon ezért késik?
2013. szept. 5. 17:37
6/11 anonim válasza:
beágyazódást éreztem :) Régebben nekem is volt méhszájseb, annak viszont semmi jelét nem láttam.
7/11 anonim válasza:
Nekem az esti vacsi után iszonyat hányingerem lett,na akkor már tudtam ,h baba van a dologban:-)
8/11 anonim válasza:
Nemvárt mensi előtt egy héttel éreztem a hasamban a szúró érzést,néha görcsölgettem,a melleim fájtak,tudtam,hogy ez nem olyan,mint mikor meg fog jönni,éreztem,hogy most sikerült,és nemvárt előtt 3 nappal pozitívat teszteltem :)
9/11 anonim válasza:
Nemvart elott kb 4 nappal sejtettem. Mellduzzanat akkor apadni szokott es olyankor szoktak jonni pattik. Egyik sem kovetkezett be. Pedig a nemvartra csak nagyon-nagyon halvany volt a tesztem, csak a nemvart utan 5 nappal lett olyan eros, mint a kontrollcsik.
10/11 anonim válasza:
az elso jel az volt hogy kesett a mensim, 10 napos kesesnel mar kezdtem gyanakodni masnapra megjelent a hanyinger is, akkor vettem tesztet ami eros pozitiv volt. ja es a keses alatt is ugyanugy gorcsoltem mintha meg akarna jonni,ezert vartam is minden nap hogy megjon, aztan persze nem jott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!