Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudtátok, éreztétek,...

Mikor tudtátok, éreztétek, hogy kisbabátok lesz?

Figyelt kérdés

Voltak előjelek? Késő menszesz? Görcsölés? Érzékenyebb cicik, émelygés? Minden érdekel. Előre is köszönöm.

(még nem szültem)

2013. szept. 5. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
én megéreztem még a tesztelés előtt.már a beágyazódásnál is szurkált a hasam.:)aztán a melleim majdnem leszakadtak,pedig előtte sosem...egy teszt negativ két nap mulva pozitiv..:)azóta már a 16.hétben járunk.
2013. szept. 5. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Én is már tesztelés elött megéreztem pedig csak a mellem fájt, de az menzesz elött is szokott de én akkor éreztem, hogy ez nem az. Volt egy - tesztem és rá másnapra +

:) azóta 35 hetesek vagyunk a kisasszonnyal :)

2013. szept. 5. 17:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek és ment a like! :)
2013. szept. 5. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
én már a tesztelés előtt tudtam, éreztem, hogy terhes vagyok :) nem volt semmi különösebb tünet, csak éreztem :)
2013. szept. 5. 17:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem sajna kb. 2 hete méhszájsebet állapított meg az orvosom, és ilyenkor nem ajánlatos teherbe esni. Vajon ezért késik?
2013. szept. 5. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
beágyazódást éreztem :) Régebben nekem is volt méhszájseb, annak viszont semmi jelét nem láttam.
2013. szept. 5. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az esti vacsi után iszonyat hányingerem lett,na akkor már tudtam ,h baba van a dologban:-)
2013. szept. 5. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Nemvárt mensi előtt egy héttel éreztem a hasamban a szúró érzést,néha görcsölgettem,a melleim fájtak,tudtam,hogy ez nem olyan,mint mikor meg fog jönni,éreztem,hogy most sikerült,és nemvárt előtt 3 nappal pozitívat teszteltem :)
2013. szept. 5. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nemvart elott kb 4 nappal sejtettem. Mellduzzanat akkor apadni szokott es olyankor szoktak jonni pattik. Egyik sem kovetkezett be. Pedig a nemvartra csak nagyon-nagyon halvany volt a tesztem, csak a nemvart utan 5 nappal lett olyan eros, mint a kontrollcsik.
2013. szept. 5. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
az elso jel az volt hogy kesett a mensim, 10 napos kesesnel mar kezdtem gyanakodni masnapra megjelent a hanyinger is, akkor vettem tesztet ami eros pozitiv volt. ja es a keses alatt is ugyanugy gorcsoltem mintha meg akarna jonni,ezert vartam is minden nap hogy megjon, aztan persze nem jott. :)
2013. szept. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!