Mielőtt megtudtátok, hogy kisbabátok lesz, nem éreztetek a méh körül feszülő érzést a nem várt napjakor és utána?
Figyelt kérdés
Értem úgy hogy nekem 5 napja késik és olyan feszülő érzés van odalent ,és nem szokott késni!
de nem is merek tesztelni ,már sok egy csíkost láttam!
olyan mintha nyomná valami kifele!
előre is köszönöm és elnézést akit felidegesítettem a kérdésemmel!
2009. szept. 13. 11:24
1/4 anonim válasza:
szerintem egyénenként változó, én soha semmit nem éreztem a menzi előtt, a baba előtt sem.
2/4 anonim válasza:
Nekem inkább olyan mindjárt megjön érzésem volt és nagyon feszült a cicim,de én viszont nem számítottam babára:)A teszt is csak egy véletlen műve volt:)
3/4 anonim válasza:
nem, csak a kiamardt menszi után pár nappal.
4/4 anonim válasza:
Nekem sosem jött meg pontosan, ezért nem gyanakodtam. Napokig olyan érzésem volt, mint mielőtt megjön, úgyhogy van okod reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!