Féltetek attól a terhesség alatt, hogy csúnya lesz a kisbabátok?
Sziasztok! Először is bocsánat, ha bárkit sért a kérdésem, nem sértésnek szánom, nem vagyok anya és terhes sem voltam még, szóval csak tippelni tudom az érzést.
Azon gondolkoztam, hogy nagyon félnék, hogy nem lesz olyan szép és a rokonok csak tiszteletből mondják majd, hogy szép. Vagy egy anya mindig szépnek látja? Vagy észreveszi ha nem szép?
Tényleg bocsánat, ha hülye a kérdésem.
Én most kismama vagyok, és pont ezért a kérdésemért nevetett ki a család. :) Mi lesz ha csúnya lesz? Kapa fogú, nagyfülű stb.? Aztán arra jutottam hogy kit érdekel legyen egészséges és kész! Akkor is az enyém. :D
De igen nekem is voltak ilyen gondolataim.:)
szerintem újszülöttként inkább aranyos mind,aztán valamelyik szép,valamelyik kevésbé szép..:) láttam már tündéri gyönyörű kislányt,barna szem,barna bőr,barna göndör haj:)gyönyörű cuki kiscsaj,Norina a neve:)
de láttam kevésbé szép kisfiút,olyan mint egy béka,elálló fülek,és a szemei nagyon külön álltak,aranyos ,de nem szép! ezért is mondom h mindegyik aranyos,de nem mindegyik szép..aztán később már más..egy ismerősünk oda van a kamasz fiáért,mindenkinek áradozik,és róla beszél hogy mennyire helyes fiú,tökéletes arc,meg minden,tényleg mindig erről beszél,és közbe meg nagyon nagy feje van szegény gyereknek,szája mindig tátva mint egy halnak,hófehér bőr,nagy száj,nagy orr...és sokan mondták nekem is hogy nem értik miért van annyira oda ez a nő a fiáért,de hát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!