Féltetek attól a terhesség alatt, hogy csúnya lesz a kisbabátok?
Sziasztok! Először is bocsánat, ha bárkit sért a kérdésem, nem sértésnek szánom, nem vagyok anya és terhes sem voltam még, szóval csak tippelni tudom az érzést.
Azon gondolkoztam, hogy nagyon félnék, hogy nem lesz olyan szép és a rokonok csak tiszteletből mondják majd, hogy szép. Vagy egy anya mindig szépnek látja? Vagy észreveszi ha nem szép?
Tényleg bocsánat, ha hülye a kérdésem.
A nagyobb lányom szülés után úgy nézett ki, mint Chubakka és Yoda mester egy átdrogozott éjszakán fogant gyümölcse.
A füle nem elég hogy behajlott, de szőrös is volt, mint ahogy a válla is.
Aztán úgy 1 éves kora körül kikupálódott. Most már azon gondolkozom, hogy nem kéne annyira lelkesen helyeselni a burka betiltását Belgiumban, lehet hogy hamarosan be kéne szereznem kettőt is, beépített erényövvel. :-)
én nem féltem,sőt azt mondtam,hogy nem érdekel,ha csúnya,csak egészséges legyen.én nem vagyok egy elvakult anyuka,nekem igenis vannak csúnya kisbabák.az enyém sem volt szép,amikor megszületett,sovány volt,beesett arcú,csont és bőr.de aztán összeszedte magát,és gyönyörű lett.és ezt nem csak én mondom,hanem mindenki,idegenek is,és nem udvariasságból.nekem ha nem szép egy baba,nem mondom,hogy szép,hanem azt,hogy aranyos.de a szépség is relaltív,mert én pl rajongok a kicsit elálló fülű kisfiúkért(az enyémnek nem az),olyan cukik.
úgyhogy én nem féltem egyáltalán
Nekem eszembe jutott, de gondoltam, á mindegy, úgyis szeretni fogom, mert a miénk (jobban mondva már látatlanba is szerettem a hasamban).
Szülés elôtt már sajnos bent feküdtem pár hétig azzal, hogy mindjárt sürgôsen megszülesztenek, így láttam sok újszülöttet. Szerintem voltak kifejezetten csúnyácska "mazsolák" is - ráncosak, szôrösek, vékonykák, össze-vissza benyomódva. De tény, nagyon aranyos volt mind.
A fiam végül - lehet a császár miatt is - nagyon szép, formás baba lett. Hatalmas kék szemekkel, szépívû, kerekded fejformával, és bár elôbb jött, még sem volt ráncos, hanem kis hurkás. Meg is lepôdtem :) Most egy évesen is hódít, sokszor ismeretlen kisgyerekek is odatotyognak a játszótéren kijelenteni, hogy "szép babba".
egy ismerősöm mesélte, hogy annak idején mikor szült,császározták és nem látta egyből a kisfiát.mikor toltak be a szobába 4babát, kiszúrt egyet hogy szegény milyen csúnyácska.hát ő volt az ő kisfia.
szóval vannak nem szép babák, de közhely vagy sem ,tényleg az egészség a legfontosabb.
17 éve az utcánkban született egy kislány. Hát, én ilyen ronda gyereket még életemben nem láttam!!!
És láss csodát! Ma 17 évesen meg indulhatna egy szépségversenyen, olyan nagyon gyönyörű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!