Féltetek attól a terhesség alatt, hogy csúnya lesz a kisbabátok?
Sziasztok! Először is bocsánat, ha bárkit sért a kérdésem, nem sértésnek szánom, nem vagyok anya és terhes sem voltam még, szóval csak tippelni tudom az érzést.
Azon gondolkoztam, hogy nagyon félnék, hogy nem lesz olyan szép és a rokonok csak tiszteletből mondják majd, hogy szép. Vagy egy anya mindig szépnek látja? Vagy észreveszi ha nem szép?
Tényleg bocsánat, ha hülye a kérdésem.
Nekem eszembe jutott, hogy mi van, ha csúnya lesz... Megszületett, és gyönyörű volt a kisfiam:) Az egyik csecsemős nővérke mindig a karjában hurcolászta, amikor be kellett vinni hozzájuk, mondta, hogy olyan szép kisbaba, nem bírja letenni.
Nagy szépnek látom azóta is. Viszont a régi képeket nézegetve azért voltak neki időszakai, amikor nem volt annyira szép:) Pl. mikor kihullot a kobakján a babahaj, és olyan volt, mint egy kis kopasz öregember:)
Mi még csak most álltunk neki a babaprojektnek, de bennem is bennem van, hogy vajon csúnya lesz-e vagy szép, annak ellenére, hogy tudom, bárhogy is fog kinézni, nekem ő lesz a legszebb, és nagyon fogom szeretni.
Csak az utóbbi időben annyi csúnyácska babát láttam...
Sziasztok!
Gyerekápolóként nem egy kisbaba fordult meg a kezeim között. Be kell valljam, hogy igen is vannak csúnya babák is. Vannak az aranyosak és vannak a SZÉPEK.
Láttam manöken anyuka-badis apuka kisbabáját...mivel sokan írtátok, hogy szép embereknek CSAK szép babájuk lehet...hát akkor ott valaki félreléphetett :) Az a baba nagyon csúnyácska volt.
Nekem is vannak gyerekeim, természetesen, mint minden anyának nekem is Ők a legszebbek a világon, de már is így látja, mert sok újság kéri fel őket fotózásra :)
Szóval ronda babából lehet szép gyerek és szép babából is lehet csúnya felnőtt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha csúnyák lesznek? Utána meg égett a fejem, hogy hogyan gondolhatok ilyet! :)
:D
Én is láttam már tényleg sok csúnya babát, de tényleg aranyosak, viszont a szememet nem süthetem ki, a csúnya az csúnya, majd helyrejön valahogy :D
Nagyon jó történetek voltak, mindenkit felpontoztam, nagyon köszönök minden választ :)
Én nem tartom magam rondának, de állandóan ronda pasiba szeretek bele. Halál komolyan, persze mikor már szerelmes vagyok belé nem látom csúnyának, de anyukám néha majdnem dob egy hátast,amikor megmutatom éppen kihez vonzódom :D Remélem azért ha így alakul akkor rám fog ütni :D
Szerintem sem minden baba szép. Viszont egy anyuka mindig a sajátját látja a legszebbnek, akárki akármit is mondd!
És mint a felnőtteknél, szerintem a babáknál is sokat számít a kisugárzásuk!
Nekem sosem jut ez így eszembe, inkább mindig arra gondolok, hogy a családból, meg tőlünk majd kitől mit örököl.
Én ultrahang előtt is inkább azért izgulok, hogy mindene meglegyen, és majd egészségesen szülessen meg!
Én sem gondolkodtam rajta, mikor a pocakban voltak a fiaim, hogy milyenek lesznek majd.
A nagyobbik olyan kis átlagos csecsemő volt- kb 2hós koráig egyszer sem mondtam rá, hogy szép. Persze imádtam meg minden- nagyon aranyos és kedves baba volt- de kb 2hós kora után kezdett el szép is lenni. (csúnya sem volt- inkább olyan átlagos.) 3éves mult, hatalmas gyönyörű sötétbarna szemei vannak, akkorra fekete szempillákkal- hozzá szőke hosszú - vagány haj- és magas vékony- mindenki dícséri, hogy micsoda csodaszép fiu, aki meglátja. TÖbb lányos anyuka ismerősünk is van- akik lestoppolták már maguknak vőjelöltnek... :)
A kisöcsi formásabb volt újszülöttnek, de totál nem hasonlít már a 13hónnapal azelőtti arcára a mostani arca. Totál különbözik a két fiu- és ő 1éves kora után lett olyan jóképű. MÁr az arca, eddig is olyan kis aranyoska volt- most kifejezetten "helyes kispasi" lett. Legalábbis ezt a jelzőt használja rá sok-sok ismerős aki látja. :)
Szóval alakulnak a babák- ha nem is születik világszépének egy kisfiu vagy egy kislány, később nagyon sokat alakulnak.
Egy ismerősömnek megszületett a lánya, fogta a kezében a szülőszobán és csak nézte. Olyan érdekes feje van a kiscsajnak- aranyos kedves mosolygós baba- de nem szép. MOst mondta az apja nemrég, hogy a szülőszobán csak nézett, hogy jézus, ez a lány meg hogy néz ki. Azok a képek, amiken "meghitten" nézi az első pillanataiban a lányát- azok igazából teljesen más érzelmekről szólnak! :) Elmult egy éves a lányuk- nagyon sokat alakult arcra már ő is, de szépnek még mindig nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!