Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Féltetek attól a terhesség...

Féltetek attól a terhesség alatt, hogy csúnya lesz a kisbabátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is bocsánat, ha bárkit sért a kérdésem, nem sértésnek szánom, nem vagyok anya és terhes sem voltam még, szóval csak tippelni tudom az érzést.

Azon gondolkoztam, hogy nagyon félnék, hogy nem lesz olyan szép és a rokonok csak tiszteletből mondják majd, hogy szép. Vagy egy anya mindig szépnek látja? Vagy észreveszi ha nem szép?

Tényleg bocsánat, ha hülye a kérdésem.

2011. júl. 22. 23:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%
Soha nem gondolkoztam ilyenen, de a mi kisfiunkat látom a legszebbnek, a többi babára ritkán mondom azt, hogy szép, inkább aranyosak, de 50-ből 1-2-őt látok csak szépnek. Lehet, hogy más a mi babánkat sem látja annak, de mondom nekünk ő a világon a legszebb és nem érdekel más véleménye!
2011. júl. 23. 05:53
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem,de szerencsére szép lett:)

Barátnők viszont igen,nekik pedig a lányom a minta,azt mondták,szóval szerintem ő nem csak nekünk szép:)Egyébként meg valóban minden baba aranyos.

2011. júl. 23. 07:18
 13/39 anonim ***** válasza:
87%
Eszembe sem jutott!!!! Mindketten szépek vagyunk, úgyhogy... :) De komolyan: azon gondolkoztam, hogy vajon milyen lesz, kire hasonlít, főleg anyuval és apuval "számolgattuk", hogy a lányok inkább kikre, a fiúk kikre hasonlítanak, és akárhogy is kombináltunk, arra jutottunk, hogy csak szép lehet! És valóban, gyönyörű kislányunk született. Most 28 hetes vagyok, és már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a tesó hogy is nézhet ki?????
2011. júl. 23. 07:49
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert ez nem szempont számomra:)Amúgy szerintem se minden kisbaba szép, cuki meg aranyos persze igen hiszen baba, de hogy SZÉP lenne...hát nem tudom...

Sajátjaim sem voltak szépek picinek, főleg újszülötten meg 1-2-3 hósan kifejezetten kis ET fejük volt:))) De ez nem érdekel, mert imádom/imádtam őket:)) Akkor is most is.

Az meg hogy mások is azt mondják mondjuk egy babára hogy jaj de szép, erre nem alapoznék, azt még SOSE hallottam senkitől hogy jaj de ronda ez a gyerek :DD

2011. júl. 23. 08:28
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem minden baba szép. SŐT, kevés kimondottan szép baba van.

Én igazándiból csak azon gondolkodtam el, hogy vajon hogyan fog kinézni, arra nem gondoltam, hogy esetleg csúnya lehet.

2011. júl. 23. 09:11
 16/39 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Egyáltalán nem hülye a kérdésed! Én is ugyanígy voltam ezzel. A lányom makk egészséges volt ezt a vizsgálatok is bizonyították. Voltunk 4D-s ultrahangon és gyönyörű volt rajta viszont ugye már egy idő után értelmetlen a 4D-s ultrahang, mert nem látható rajta a baba rendesen a helyhiány miatt. Nos azok a hetek -a szülésig- parában teltek, hogy mi van ha becsúnyul. Tökéletesen egészséges gyönyörű lányom született és gyönyörű is maradt. Most ismét kisbabát várok, de ez még nem jutott most az eszembe. Nálunk is vannak iszonyatosan csúnya rokonok a nagyszülők egyenesen ocsmányak belehaltam volna ha a lányom ronda lett volna. Szerintem a csúnya babák anyukája is csúnyának tartja a saját gyerekét. Szegény Mamim (sajnos már nem érhette meg a dédunokáit) amikor megszületett anyám akkor csak annyit tudott mondani, hogy "Jajj anyám, de csúnya gyerekem van!" Aztán kikupálódott kisgyerek korára, aztán felnőtt korára elhanyagolta magát és így külsőleg leépült.

És igen is van csúnya baba!

Egy gyönyörű 2 éves és egy holnap 15 hetes magzat anyukája

2011. júl. 23. 10:12
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

nem gondolkoztam soha ilyesmin. Ellenben már a szülés után egyszer álmodtam olyat, hogy két árva-gyermeket kaptunk örökbe a fiunk mellé, és ők olyan csúnyácskák voltak (ezek a tipikus iszákos-anyuka gyerekei - vannak sajátos elváltozásaik, olyan majom-jellegű gyerekek, biztos láttatok már ilyet), hogy sírva ébredtem és alig bírtam abbahagyni a sírást.

Most a 2. babánkat várom, a férjem tegnap azon elmélkedett, hogy mi lesz, ha a két gyerek közül az egyiket szebbnek fogja látni a másiknál. Bennem meg sem fordult a kérdés, már most imádom a lányunkat, pedig még csak 18 hetes magzat:)

2011. júl. 23. 12:39
 18/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekesek voltak. Bennem is azért merült fel, mert amikor baba lett a családban akkor ugye ismerős anyukák hasonló korú gyerekkel jöttek és hát azt kellett mondani mindre,hogy aranyos, de láttam, hogy még a 42 éves férfi rokonom ( 5 gyereke van pedig) feje is vörösödik,mert nem bírja röhögés nélkül, én is nagyon nehezen tudtam magam türtőztetni, pedig én nő vagyok, de az valami iszonyatos volt :DDD

A másik példa én magam vagyok. Megkérdeztem a családot milyen voltam kicsinek. Anyukám szerint szép és minden újszülött ilyen, apukám szerint leírhatatlanul ocsmány voltam, bár tény és való ő előtte sosem látott újszülöttet, azt hitte majd masnival a hajamban kitáncolok elé :D

Viszont nagymamám véleménye elég mérvadó, ő azt mondta nem aludt egész éjjel miután látott olyan csúnya voltam :D El volt ferdülve az orrom, utólag rakták helyre :D Pedig nagymamám szülésznő, 18 éve dolgozott szülésznőként, szóval látott egyet s mást.

Azt mondják 3 hét alatt kupálódtam ki, és visszanézve a fényképeimet akkor már tényleg nem voltam ronda :DDD

2011. júl. 23. 13:27
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Van csúnya baba, én láttam már, de mindenkinek a sajátja a legszebb. :)

Mikor a fiam megszületett (apás szülés) apuka rémült arccal nézett körbe: rám, a szülésznőre, az orvosra, a csecsemősre, majd előről kezdte kb 3szor körbe járt a feje, hogy ennek a gyereknek ÍGY kell kinéznie?!?!

Szegényem egy perce született, csúcsos volt a buksija, magzatmáz volt rajta és rózsaszin volt :) Azt hitte a férjem, hogy ilyen is marad :) Aztán másnap mikor jött látogatni, nem ismerte meg a fiát, megmosták, a fejecskáje is gömböjű lett és nem volt torz az arca az üvöltéstől :) Nem győzött gyönyörködni benne :) Gondoltam másnak is érdekes lehet :) Ez olyan szép emlékként él bennem :)

2011. júl. 26. 11:54
 20/39 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ!

Természetesen várok még további történeteket :)

2011. júl. 27. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!