Mikor megtudtátok, hogy kisbabátok lesz nem volt hihetetlen?
Nekem is nagyon hihetetlen volt. Előtte este értünk haza a nászútról, másnap reggel (hajnalban pozitívat teszteltem)nem is tudom, hogy hogy pakoltam ki a bőröndöket, mert semmi másra nem tudtam koncentrálni. Nem csak aznap, de hetekig. Utána jöttek az aggodalmak, nehogy elmenjen, nehogy baja legyen... Szép lassan rájöttem, hogy innentől ez a sorsunk. A terhesség alatt folyamatosan aggódsz, csak mindig más miatt. az, hogy baja lesz a babának, mindig benned van. Én el sem olvasom a vetélős sztorikat. Nem idegesítem magam velük. Pláne amikor valaki késői terhességnél írja. (nagyon sajnálom, de csak stresszelném magam, ami nem tesz jót. (Elég, ha a kérdést elolvasom, máris ideges leszek). Utána a szülés miatt aggódsz, hogy hogyan veszed észre, amikor itt az idő, bénázol e, minden rendben lesz e, babának mindene meglesz e...? Amikor megszületik , akkor megint aggódsz, hogy biztos jól csinálod e a körülötte lévő teendőket...Amikor meg nő,utána meg amikor már felnőtt, akkor meg folyamatosan aggódsz érte, amíg élsz.(-:
A kérdésedre válaszolva: De igen, még mindig hihetetlen (de már szokom), pedig 10 hét múlva már elméletileg találkozunk(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!