Mikor ereztetek eloszor belulrol hogy mozog kisbabatok?
Olyan 20 hetesen (első gyerek), nem is tudtam mire vélni, aztán pár napig nem, de utánna egyre többet. A legjobb érzés a világon, még ha fáj is néha.
Már kivülről rugdos :)
Szia:)
17+5 hetesen éreztem először...utána csak kicsit és nem is rendszeresen ,de a 20.héttől már elég határozottan.
Van amikor kicsit lustibb,de azért jelentkezik,hogy minden oké itt vagyok:D
Ez nagyon megnyugtató,igen!:)
Én 14 hetesen éreztem. Első baba, 53-54 kilós voltam. Szóval elég vékony. De 16 hetesen már a férjem is érezte, amikor odatette a kezét, és látszott is.
Alkatfüggő... Most 26 hetesen néha olyanokat rúg, hogy eszem megáll! :D Tényleg nagyon jó érzes!
18+4 hetesen egy jól irányzott rúgással jelezte, hogy itt van:) Azóta visszafogott a tempóból, inkább kaparászik, meg kidugdossa a popóját:)
Jó egészséget
31 heteske
Imádom ahogy mozog! Minden este leli életet élünk a kisbabával, a férjem is oda szokott ilyenkor feküdni, lefekszem hanyatt, ilyenkor nagyon jól érezni ahogy fészkelődik, anniyra cuki! Amúgy a 18. héten éreztem először.
25 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!