3. terhességnél ti is nagyon hamar éreztétek a picit mozogni?
Figyelt kérdés
Ma voltam a védőnönél.13 hetes vagyok és màr 4 napja érzem a kicsikémet.A védőnő csak nézett mintha zizi lennék.Mondom neki,h nem érezhetem még ilyenkor?! Azt mondja,h nem tudja.mert neki nincs még gyereke.Ez csak nekem fura,hogy pont ő osztja majd az észt akinek nincs tapasztalata!? Nagykönyvböl megtanulta.2013. szept. 2. 15:17
1/2 anonim válasza:
Én is a harmadikat várom,nagyon vékony voltam mikor teherbeestem és a 13 hét második felétől már éreztem.Ha ilyen a védőnő,hogy még gyereke sincs,akkor nem kell minden ilyen dolgán fennakadni,hagyd rá.
2/2 anonim válasza:
Azért nem hiszem, hogy csak akkor oszthatja az észt, ha már van saját tapasztalata. Nagy sz*rban lenne akkor az a pár millió FÉRFI nőgyógyász. :-) Ekkora pöttöm még csak 30 gramm, úgyhogy szerintem jogos a kétkedése, ettől függetlenül ha van már két gyereked, pontosan tudod, milyen érzés ha mocorog, és többedik terhességnél meg korábban is érzi az ember. Én inkább azt érzem cikinek az egész történetben, hogy a védőnő azt válaszolja, hogy AZÉRT nem tudja, MERT nincs gyereke. Képzeld el, ha lenne 10 gyereke de egyiknél se volt ikerszülés vagy terhességi cukor. Azért az ezzel kapcsolatos kérdésekre is illene tudni válaszolnia nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!