Mennyivel hamarabb ereztetek a babat mozogni a 2. terhessegnel, mint az elosnel?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 20:27
1/6 anonim válasza:
1.17.hét - rendszeresen 20.hét
2.14.hét - rendszeresen 17.hét
3.13.hét - rendszeresen 18-19.hét
2/6 anonim válasza:
Az elsőnél 17 hetesen, a másodiknál 15 hetesen éreztem először, de szerintem az elsőnél is előbb éreztem volna, ha tudom, hogy mit kell figyelni. Ekkor már olyan intenzíven mozgott, hogy a férjem is érezte a mozgásokat. :)
3/6 anonim válasza:
Később éreztem a második baba mozgását kb. 2 héttel. Máshol tapadt meg, legalábbis az orvos ezzel magyarázta.
4/6 anonim válasza:
első 22. hét, második 16. hét, harmadik 18. hét.
Hiába tudtam, mit kell érezni a harmadiknál is, de nem mozgott olyan intenzíven. :)
5/6 anonim válasza:
Elsőt 20 hetesen, másodikat 19 hetesen. Most 16 hetes vagyok, de még nem érzem a 3. babát.
6/6 anonim válasza:
első 18. héten először- rendszeresen kb. 21-22 hetesen
második 13. héten először- rendszeresen 17-18 hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!