Igaz, h a 2. terhességnél előbb kezd látszódni a pocak? Ha igen, akkor mennyivel előbb, mikor? Lent
7 hetes vagyok,és minap kérdezte a szomszéd néni,hogy nem akar tolakodó lenni,de nem vagyok e pocakos?!Néztem,vigyorogtam,mondtam,h nem! :) Nem akarom még közhírré tenni,még a család sem tudja,csak párom,meg unokabátyjám.
Szóval kérem azokat a kismamákat,anyukákat,akiknek volt már legalább két terhességük,h milyen különbséget vettetek észre,érdekel minden (tünet,hasnövekedés,egyéb,bármi)
Köszike
nekem a másodikkal már a 8-9. hétben látszott a pocakom és kényelmetlen volt a nadrág begombolva.
igen..
Fura,mert az első terhességemnél is 7 hetesen vette észre a csoportvezető a munkahelyemen,ő is félve kérdezte meg,nehogy megbántson ha véletlen nem jól látja a helyzetet...
Tudom,h ilyen korán nem lehet látni,de akkor hogyan veszik észre?
Szerintem átlagosan járok pisilni,néha ha többet iszom akkor járok sűrűbben!
Felfújódást észrevettem,mert egyik este hanyattfekve nagy a hasam,másik nap kisebb!Pukizni nem szoktam,ez baj? ! :S
Én a harmadikkal már 5 hónapos elmúltam,amikor észrevették rajtam a kollegáim.
Ismertem egy idős nénit,aki viszont már az első hónapban észrevette. Ha látta maga előtt menni a kismamát,azt is megmondta,hogy fia vagy lánya lesz. (Akkor még nem volt ultrahang). Mindig igaza lett. Azt mondta,hogy a nő járásából látja. Azt nem tudta megmondani,hogy mi a különség a járás és járás között.
A 13. hetemet töltöm, és bizton állíthatom, hogy úgy nézek ki, mint a másikkal egy hónappal később! :D
Sokkal nagyobb a hasam, mint az előző babámmal volt.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Attól félek ígyis,h az elsőből adódóan nagy maradt a hasam,hogy nem lesz olyan szép feszes kismama pocakom,mint az elsőnél!!!! :( Remélem azért lesz vmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!