Mitől lehet ekkora a hasam? Ikres terhességnél hamarabb látszik a pocak?
Nekem kb a 18. héten volt ekkora hasam..Igaz én szülni is akkora hassal mentem mint más félidősen,pedig elég nagy babám lett...
Én örültem volna iker babáknak,de a családunknál az elmúlt 200 évbe ilyenre biztos nem volt példa :(
Ha volt a családban, nagyobb az esélyed ikrekre, főleg ha anyai ágon volt. Nekem 6 hetesen még semmi nem látszott, a doki is csak petezsákot látott, 8 hetesen már nem tudtam begombolni a nadrágokat, de közel nem volt ekkora hasam mint neked. Akkor derült ki hogy ikreket várok. (addig betudtam annak, hogy második terhesség, és ezért látszik előbb). Kb 14 hetesen lehetett ekkora a hasam, most a 21edik hétben járok, de ma pl nem vették észre a pocim, csak mikor beszélgettünk és mondtam, akkor nézte a csaj hogy tényleg. Kicsit bővebb ruhában voltam, szóval még nem nagy most sem, bár méretre akkora mint a lányommal 28 hetesen. Kíváncsi leszek a végére.
Írd meg mi volt a dokinál!
Szia! Én is ikres vagyok de nekem csak a 12. héten volt kb ekkora hasam. Amúgy sem vagyok valami nádszálvékony, de mára már majdnem akkora, hogy szinte gurulok!
Üdv:24 hetes ikres km
Szia!
Kiderült már gondolom hogy ikrek-e. Megírnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!