Kismamák, első terhességnél, mikor éreztétek először a babát megmozdulni, és mikor jött el a pillanat, mikor már úgy intenzíven mocorgott, amit persze éreztetek is?
Szia!:)
17+5 hetes vagyok es tegnap ereztem eloszor igazan, hogy o volt az:)
Azelott is ereztem valamit neha ha nagyon nagyon figyeltem, de tegnap nem figyeltem oda ra es megis ereztem egy kis rugast:)
Ma reggel par luktetest, azota meg semmit :))))
A paromnak nics ideje erezni, mert mire odatenne a kezet mar abbahagyja:)
Elso baba, vekonyka vagyok, es pci es nincs rajtam felesleg:) ezert azt gondoltam elobb fogom erezni, hat remelem mostmar minden ap bejelentkezik:)
Hamarosan neked is biztos! Amirol biztosan tudni fogod, hogy Ő az!:)
Szia! 18 hetesen érzetem először, hogy megmozdult, de akkor még nagyon halványan, kb. rá 2 héttel lehetett erőteljesebben érezni és látni :)! Boldog babavárást
39+1hkm
Először még a 16. hét előtt. Aztán csak néha-néha, 17. héttől kb folyamatosan. Most pedig már...
24+4 hkm
Én most egy hete érzem,hogy na ez már ő, és egyre gyakrabban. Nagyon jó érzés! :)
20+2 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!