Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap lesz egy randim, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz egy randim, és szeretnék eljutni az első csókig. Honnan fogom tudni, hogy mi a megfelelő pillanat?

Figyelt kérdés
Már másfél éve ismerjük egymást, szóban kimondva csak barátok vagyunk, de azért van, hogy nem viselkedünk egymással barátként (ölelkezés, simogatás, gyakori puszik, stb.) Szeretnék eljutni az első csókig, de őszintén szólva nem tudom, hogy hogyan érjem el a megfelelő hangulatot nála, vagy mikor kell odahajolni az arcához és megcsókolni, vagy hogy először csak szájrapuszi, aztán csók, és még elég sok dologgal nem vagyok tisztában. Legyetek szívesek segítsetek!

2012. jún. 12. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt a pillanat hozza, mi nem nagyon tudunk neked kesz forgatokonyvet adni. Amire figyelj, az az, hogy egyedul legyetek, ne legyen kozonseg, tehat ne a zsufolt utcan, hanem mondjuk egy csendes parkban tortenjen meg.
2012. jún. 12. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erre az a bevett gyakorlatom, hogy ha búcsúzásnál puszit adok a srácnak, a másodiknál habozok, és kicsit ottragadok az arcán. Ha akar valamit, akkor meg fog csókolni.

24/N

2012. jún. 12. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Onnan jössz majd rá, hogy elrepül feletted egy banán, és suttogja hogy: Én vagyok batman, de csókold már meg te szerencsétlen.
2012. jún. 12. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:

19:07

azt kifelejtetted , hogy eközben a pókember meg ott szövi a hálóját 2 közeli épület között, és bámul a nagy pók szemeivel :D

2012. jún. 13. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Azóta rájöttem, szégyellem is magam érte :(
2012. jún. 13. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
mi lett? mesélj :D
2012. jún. 13. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem jött össze a dolog, valahogy mindig a következő alkalmas pillanatot vártam, és így mindegyiket elhalasztottam. Lehet, hogy legközelebb sikerül.
2012. jún. 15. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
az komoly..:D
2012. jún. 16. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Többször is jött a banán?
2012. jún. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!