Ti hány hetesen éreztétek először, hogy rugdos a kisbabátok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 22:49
1/8 anonim válasza:
A lanyomnal eloszor 22 hetesen ereztem eloszor biztosra. Most 14 hetes terhes vagyok megint de meg semmi... Azt mondtak hogy a masodiknal elobb lehet erezni... Majd meglatjuk.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én 16 hetes vagyok, és ma nagy rúgásszerűséget éreztem délután, aztán több kisebbet este.
Vagy lehet, hogy a beleim pukkannak benn? Nem tudom.
2013. márc. 29. 22:59
3/8 anonim válasza:
Az elsőt 16 hetesen, a többit előbb.
4/8 anonim válasza:
Szia.Első babám lesz,és a 20.hét után kezdtem őt érezni minden nap.De a leges legelső megmozdulását 16+5 hetesen éreztem meg :)
34+3 hkm
5/8 anonim válasza:
16 hetes 3 napos voltam amikor az első kis rúgást megkaptam, kétség sem fért hozzá, hogy ez a kisbabám:) 1-1,5 hétig csak esténként éreztem innentől,és mindig csak max 3-4 rúgás volt, de azóta rengeteget mozog a picikém, van hogy egész nap pörög, de persze vannak csendesebb napjai, amikor szinte meg sem moccan.
22 hkm
6/8 anonim válasza:
1ső baba, 18.héten 3 kis rugás, de egyértelmű volt :))
7/8 Kelemen Szabina válasza:
Én 18 hét 5 napos vagyok, 17 héten kezdtem érezni mocorogni 2-3-4 naponta változó, de ma reggel nekem is 3 egyértelmű rúgàs volt a köldököm alatt nemsokkal. Kicsit ilyesztő volt, első baba, de jó érzés. Várom a következőt :-)
8/8 anonim válasza:
15nél már biztos voltam benne (hajnalban arra keltem, hogy csikizős bugyborékolós érzésem van...), de előtte is éreztem valamit csak úgy voltam vele hogy ez tuti nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!