Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetesen éreztétek...

Ti hány hetesen éreztétek először, hogy rugdos a kisbabátok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
A lanyomnal eloszor 22 hetesen ereztem eloszor biztosra. Most 14 hetes terhes vagyok megint de meg semmi... Azt mondtak hogy a masodiknal elobb lehet erezni... Majd meglatjuk.
2013. márc. 29. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Én 16 hetes vagyok, és ma nagy rúgásszerűséget éreztem délután, aztán több kisebbet este.

Vagy lehet, hogy a beleim pukkannak benn? Nem tudom.

2013. márc. 29. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt 16 hetesen, a többit előbb.
2013. márc. 29. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia.Első babám lesz,és a 20.hét után kezdtem őt érezni minden nap.De a leges legelső megmozdulását 16+5 hetesen éreztem meg :)

34+3 hkm

2013. márc. 29. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:

16 hetes 3 napos voltam amikor az első kis rúgást megkaptam, kétség sem fért hozzá, hogy ez a kisbabám:) 1-1,5 hétig csak esténként éreztem innentől,és mindig csak max 3-4 rúgás volt, de azóta rengeteget mozog a picikém, van hogy egész nap pörög, de persze vannak csendesebb napjai, amikor szinte meg sem moccan.

22 hkm

2013. márc. 29. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
1ső baba, 18.héten 3 kis rugás, de egyértelmű volt :))
2013. márc. 29. 23:42
 7/8 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én 18 hét 5 napos vagyok, 17 héten kezdtem érezni mocorogni 2-3-4 naponta változó, de ma reggel nekem is 3 egyértelmű rúgàs volt a köldököm alatt nemsokkal. Kicsit ilyesztő volt, első baba, de jó érzés. Várom a következőt :-)
2013. márc. 30. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
15nél már biztos voltam benne (hajnalban arra keltem, hogy csikizős bugyborékolós érzésem van...), de előtte is éreztem valamit csak úgy voltam vele hogy ez tuti nem az...
2013. márc. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!