Ti is éreztetek ilyet?
Figyelt kérdés
5,5 hetes vagyok ,még nem voltam orvosnál az ünnepek miatt !!! Nagyon ritkán vannak kis görcsim amik csak pillanatokig tartanak az alhasamban (olyasmi mit menstruácio előtt volt ) és néha bele bele szur a jobb és a bal petefészkembe is ,van hogy olyankor ha hirtelen nevetek :) Aggodnom kellene ?? vagy ez normális?2013. dec. 27. 14:59
1/6 A kérdező kommentje:
elfelejtettem hogy Vérzésem,barnázásom..semmi ilyesmi nincs !
2013. dec. 27. 15:02
2/6 anonim válasza:
Gratulálok!
Ne aggódj, ez normális, nő a méhed.
Vegyél magnéziumot, azt nyugodtan szedheted a görcsökre.
De ha netán a görcsök erősödnek, vagy barnázni, vérezni kezdenél, akkor menj ügyeletre!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) első terhességem és nem tudom h mi normális és mi nem :)
2013. dec. 27. 15:22
4/6 anonim válasza:
Ez mind tök normális. Szedd a magnéziumot, az enyhíti a görcsöket.
5/6 anonim válasza:
Azért óvatosan már ezzel a magnéziumozással!!
Kérdező, előbb beszélj az orvosoddal, hogy szedj-e Mg-ot, és ha igen, akkor naponta mennyit.
Pl. én nem szedhetek.
6/6 A kérdező kommentje:
türhetük a görcsök ,és minden nap egyre kevesebb és gyengébb ugyhogy amig nem beszélek orvossal addig nem kezdem el szedni ,köszönööm a válaszookat
2013. dec. 27. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!