Bepánikoltam? Miért lehet ez? Ti éreztetek ilyet?
Én is hasonlót éreztem. Szerintem ez természetes, nyugi. Legalábbis sok ismerős kismama számolt be hasonlóról. :)
2 évet vártunk a kisfiunkra, 32 voltam, amikor szültem. Mégis a terhesség alatt azt éreztem, hogy teatyaúúúristen!!!! Mi lesz az életemmel, már emmi nem lesz a régi, mire vállalkoztam!
Aztán ez elmúlt, mert rájöttem, hogy mindent lehet egy gyerekkel is csak kicsit tovább tart. :) Na meg szervezés kérdése. Persze nem hittem senkinek, aki ezzel nyugtatott, csak akkor nyugodtam meg, amikor meg is tapasztaltam. Szóval fel a fejjel, minden rendben lesz! Boldog babavárást!!:)
Szia!
Csak ahhoz szólnék hozzá, hogy honnan tudjuk miből mennyi kell :) (Azért csak ehhez, mert nekem még nem volt ilyen érzésem a vásárlással kapcsolatban :) )
Magamtól lövésem se volt róla :D Anyutól, unokatesómtól, és egy 3 gyerekes anyuka barátnőmtől kértem tanácsokat.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!