Mikor éreztétek meg a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Első babánál főleg. Én a 13. hétet töltöm. Mikor tudom biztosra, hogy a baba mozog és nem bélmozgás?2013. máj. 14. 17:06
1/5 anonim válasza:
én 15 héten éreztem néha valamit, de a 18 héttől volt biztos, tudni fogod
2/5 anonim válasza:
Ez meg igen korai. Az elsonel kesobb erzed. En 21 hetesen ereztem biztosra az elsonel. A masodikat elveteltem 2 hete 18 hetesen, es meg nem ereztem hogy mozogna, bar teljesen rendben volt es elt mikor elveteltem...
3/5 anonim válasza:
Első babánkat várjuk,az első aprócska kis mozgolódásnál nem voltam biztos, a 16.héten éreztem,de azon a héten még 2 alkalommal,akkor lettem biztos abban,hogy Ő volt...nekem nem volt összetéveszthető,olyan érzés volt mintha valami kis puha dolog megérintette volna belül a hasfalamat és kicsit meg is nyomta :) A 18.héttől már minden napos :) 23hkm
4/5 anonim válasza:
Nyilván le leszek pontozva, de a 12. heti genetikai uh-n én már biztos volt, hogy a babát éreztem. Mondtam is az asszisztensnek, mondta, hogy előfordulhat, vékony a hasfalam, így esélyes.
5/5 anonim válasza:
Én a 16. héten éreztem először, és először én is bizonytalan voltam. Mivel azonban mindig ugyanazon időben jelentkezett a kis buborékolás a pocakomban, és független volt attól, mikor ettem, így vaslogikával, de rájöttem, hogy valószínűleg a baba az.
Tapasztalatból csak ezt tudom mondani: ha állandósul, netán azonos időközönként jelentkezik, akkor az biztos baba. De kb. a 18. héttől biztos is leszel, mert elég feltűnő érzés már akkortájt. Hirtelen erősnek tűnő érzés lesz, és mivel a méhedben érzed, tuti rájössz, hogy a babád az, aki kopogtat.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!