Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok. Kinek hány...

Kelemen Szabina kérdése:

14 hetes vagyok. Kinek hány hetesen mondták meg a baba nemét, és mikor éreztétek az első megmozdulást, és mikor kezdett nőni a pocak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia. nekem első baba, majdnem 20 hetesen tudtam meg a nemét 1 héttel ezelőtt. kisfiú lesz. 14-15 hetesen mér éreztem valami mocorgást, de nem voltam benne biztos, hogy Ő az. az első igazi odarúgásom, amit még szemmel is lehetett látni, 17-18 hetesen volt, és azóta egyre nagyobbakat rúg.

egyébként gratulálok a babához.

2013. febr. 27. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
15+4 hetesen mondták, hogy fiú. 17 hetes elmúltam, amikor éreztem, gömbölyödni (ami nem a puffadás) úgy 16-17 hetesen kezdtem!
2013. febr. 27. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Elsőnél csak 27 hetesen 4D-n állapították meg, hogy fiú, ott már nekünk is nyilvánvaló volt. Az ő első mozgását majdnem 20 hetesen éreztem először. A pocakom 18 hetesen kezdett látszódni.

A másodiknál egy neves doki már a 12. heti uh-n állította, hogy lány, nem hittem neki, aztán végig mindenki azt mondta rá és a 4D is igazolta.

17 hetes voltam, mikor az első mozgást éreztem, a hasam nagyon gyorsan megnőtt, 10 hetesen már a nénik megkérdezték, hogy jön a kistesó?

2013. febr. 27. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Én második gyerekemet várom most, így a hasam is hamarabb látszott, kb 10. héttől (elsőnél 14.hét körül), vékony testalkatú vagyok. Először pontosan 15 hetesen kezdtem érezni a mozgását (elsőnek 18 hetesen). És 18 hetesen mondták meg a nemét, mindkét gyerekemnél.
2013. febr. 27. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok mi még nem tudjuk, pocakom szépen látszódik már!!!!!!
2013. febr. 27. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 19.héten mondták meg, a genetikai UH-on, hogy kisfiam lesz. (Az is lett :)). Először a 16.héten éreztem mozgást, persze akkor még csak kis "izomrángás-szerű" volt az érzet, koncentrálni kellett rá :) 20.hét után kezdett nőni a pocakom, bár én már 1-2 héttel hamarabb is észrevettem változást, de a környezetem nem :)
2013. febr. 27. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
12 hetesen nem látak kukit kislányt mondott 14hetes vagyok 4dik baba már 1,5 hete érzem mozogni a kincsünket
2013. febr. 27. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

15 hetesen mondták, hogy kislány.

17-18. hét között éreztem eleinte kicsiket enyhéket rugott, mostmár tyű.....azon agyalok mi lesz késöbb! :)

2013. febr. 27. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

20. héten mondták meg UH-on, hogy fiú lesz, 21. héten a magzatvíz vizsgálat is kimutatta.

Sok boldogságot, jó egészséget a babához!

2013. febr. 27. 13:18
 10/10 Katucika0912 ***** válasza:

12 hetesen azt mondta az orvos ( magyarországon ) ha nagyon kéne mondania valamit akkor kislányra tippel ! nekem akkor már volt baba pocim ( molett vagyok , amugy sem volt lapos hasam ) , aztán 16 hetesen ( németországba : itt élek ) az orvos határozottan fiut mondott :) Ugy mentem szülni , hoyg kérdezte a védőnő , mi lesz , fiu vagy lány ! Montam neki , kisfiu , : botond

14 hetesen már éreztem , hogy odabent kalimpál :)

36+4 hétre életet adtam kislányomnak :) Rebeka Zoé , már 9 hónapos :)

2013. febr. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!