Mellső fali placenta esetén mikor éreztétek mozogni első babátokat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 15:54
3/9 petera6 válasza:
Először 16 hetesen, rendszeresen 20. héttől.
4/9 anonim válasza:
Ez engem is erdekel. 17 hetes vagyok (elso baba, mellsofali lepeny), meg nem sikerult beazonositani... Sokszor keresem, hasamra teszem a kezem es figyelek, de mindig arra jutok, hogy belmozgast vagy a sajat erem lukteteset erzem. Pedig mar nagyon varom. Lehet, h mar erzem, csak nem tudom, h o az... :-(
5/9 anonim válasza:
Mindkettőt a 14. héten. Elsőnél hátsó, másodiknál mellső falon tapadt a lepény. Én elég vékony és izmos hasú vagyok amúgy, talán azért ilyen korán. Állítólag mellsőnél később lehet, nekem nem vált be.
6/9 anonim válasza:
Kb 18. Előbb is éreztem, de akkor még nem tudtam,h az a baba, azt hittem gázok :D
8/9 anonim válasza:
18 hetesen "mintha", 21 héttől pedig rendszeresen.
9/9 anonim válasza:
1. Terhessegnel mellso fali volt es a 21. Hettol ereztem, most megint mellso fali es 16. Hettol erezem. 21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!