3-4 hetesen ereztetek valamit odabent?
Most 3-4 hetes terhes, es neha olyan erzesm van mintha "helyezkedne" a dragam odabent. Nem gorcsolok,nem faj! :) nektek is volt/van ilyen?
Boldog kismama 32
Ez mit jelent, hogy 3-4 hetes? Sajna az még csak kémiai terhesség. Lapozz fel egy kismamáknak szóló füzetet, nézd meg ezekben a hetekben a morula hol tart....
Jó babavárást!
3-4 hetesen?:) valószínűleg ez inkább valamiféle bélmozgás, kedves kérdező:)) 32 éves vagy? esetleg elevenítsd fel biosz órai emlékeidet, ugyanis pl. 8 hetesen kb. 1 centisek, 3-4 hetesen mérni se lehet őket, és gondolod, hogy te azt éreznéd?;)
:D
Jót nevettem. Olyan nincs is, hogy 3 hetes terhesség. Tájékoztatlak, hogy 4 hetesen is csak felritkulást és megvastagodott méhnyálkahártyát láthat a doki az UH-n. "Helyezkedne"? Most ugye csak viccelsz? Még embrió sincs...
Anyám borogass!
Nem, semmit sem éreztem. Még csak nem is gyanakodtam. Mozgolódást én a 16. héten éreztem legelőször, de akkor is csak teljes nyugiban, pihenés közben kis szívverés-szerű érzéseket a méhemben.
25 hkm
Azért 32 évesen te is tudhatnád,már ha babát vársz,hogy akkora butaság,amit kérdezel.
3-4 hetesen ott még szinte semmi sincs,nem hogy mocorgás,helyezkedés!!!
Javaslom,hogy olvass el pár hasznos oldalt a terhességgel kapcsolatban.Rád fér! :)
3-4 hetesen a beágyazódás van éppen, még csak azt se tudhatod, hogy sikerül-e.
nem is értem, hogy érezhetnéd, hogy "helyezkedik", bár az agy csodás dolgokra képes, pl. nálad is, kis fantáziával még érzést is párosítani tudsz hozzá :D
azért ennyire ne görcsölj rá, mert ha sikerül, a 40. hétre meg fogsz bolondulni ;)
:-))
4 hetesen lesz + teszt.
6 hetesen még egy iciri piciri aminek ver már ugyan a pici szive...)
12 hetesen is mini mano az ülőmagassága nekünk 5,5 cm...még ekkor nem éreztem...16 hetesen 18 hetsen mintha ő lenne 19 hetesen hát ő az 20 hetesen már biztos voltam benne....
Ilyenkor még nem érezheted még egy sejt csomo..)
32 éves vagy?
Voltál dokinál megállapitotta a terhességet?
Akkor ráirta a papirra hogy hány hetes vagy...minden terhesség 4 héttel indul....akkor van + teszt..legkorábban ha nincs gond 6 hetes terhességnél ajánlott dokihoz menni akkor már van szivhang..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!