Nem lehet, hogy a Kérdező tán úgy gondolja, hogy a baba 3-4 hetes? Vagyis ugye 2 hetet ehhez hozzáadnánk, mint "holtidőt", amivel ugye számolni kell... Bár akkor is max. 6 hetes lenne, mocorgás még akkor sem igazán van, akkortájt indul el a szívverés, az embrió pár mm-es, még keze-lába is csak kezdemény formájában létezik.
2013. máj. 7. 12:53
12/17 anonim válasza:
Kèrdező!! Voltál már várandòs? Tudni illik ilyenkor mèg nem beszèlünk embriòròl se.Ugyanis nagy valòszínüsèggel mèg a petezsákod sincs meg,èn ès szerintem sokan mások ilyenkor mèg nem is tudják hogy kèszülőbe van valami! 23hkm
2013. máj. 7. 14:12
13/17 A kérdező kommentje:
Clearblue teszt 3-4 hetes terhesseget mutatott,es a heten megyek orvoshoz.
Nem vagyok sotet,tisztaban vagyok a dolgokkal,termeszetesen nem ugy ertettem h egy 20-30 centis magzat rugdos a hasamban! Uristeeen...
Van aki a peteerest is erzi (en konkretan sosem eddig)! Ti vagy nem a baratsagos kismamak vagytok (tisztelet a kivetelnek mert itt is van!) vagy vicsorogni jartok ide! Mindenesetre koszi a valaszokat, en azert minden elkepzelheto jot kivanok Nektek, mar ez onmagaban nagy tanulsag volt.....
Ui.: nem gorcsoltem ra, csak mar ket gyermeket elveszitettem/tunk, es minden aprosag feltunik, de megegyszer leginkabb a hangnemet koszonom!...jol esett..
2013. máj. 8. 00:21
14/17 anonim válasza:
drágám, 16 HETESEN 10 CENTIS a magzat:)) nem vicsorgunk, de azért ne haragudj már, józan paraszti ésszel is tudhatnád, ilyen NINCS!
2013. máj. 8. 06:22
15/17 anonim válasza:
Ne haragudj, szerintem senki nem akart megbántani. Kívánom, hogy őt egészségesen sikerüljön kihordani és megszülni. De igen, szerintem, ha két gyermeket elveszítettél, akkor ez rágörcsölés. Ha a kérdésed visszaolvasod, akkor magad is láthatod, hogy nevetséges. 3-4 hetesen helyezkedne... Ezen akadtunk ki sokan. Csak leírtuk, hogy ilyenkor még mi van. Azért érthető, hogy most sokkal érzékenyebb vagy és úgy látod itt mindenki csak vicsorog, holott nem érzed át a kérdés komolytalanságát! Sok boldogságot nektek!
2013. máj. 8. 08:36
16/17 anonim válasza:
Én is nagyon hamar észrevettem, hogy terhes vagyok, a teszt csak bizonyosságot adott a megérzéseimnek. Valaki még sokkal később sem veszi észre, hogy terhes. Nyilván még nem a babát érzed, valószínű a beleid mocorognak, meg valószínűleg pszihésen is "bemagyarázhatod", hogy valami ott mocorog. No ez persze nem baj, ez csak örömtől van :)
2013. máj. 8. 08:53
17/17 anonim válasza:
Sziasztok,
De lehet érezni és tudni egy 3 hetes terhességet. A lombikosok tudják. Akiknek 5 napos blastocyta stádiumú embriót ültetnek be már eleve két hetes és öt napos terhes. Egy hét múlva nekem már fájt a mellem, sokat pisiltem és puffadtam is. Úgyhogy elég hiányos sokaknak az ismerete itt. És a terhességi teszt is mutatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!