Kedves kismamak! Megirnatok nekem, hogy mikor kezdett el latvanyosan novekedni a pocakotok? Es hany hetesen ereztetek eloszor mozogni a picit?
szia!
en most vagyok 19+3 hetes, legeloszor a babat 16 hetesen ereztem, de utana csendben volt egy hetig...majd 17 hetes kortol mindennap, legalabb egyszer minden napszakban.
A pocakomrol hat annyit, hogy nekem meg ma is mondtak hogy "hol rejtegeted azt a babat?" meg ma jott egy uj kollega, mondtam neki hogy terhes vagyok, majd kozolte hogy eloszor azt hitte csak viccelek azzal hogy 5 honapos vagyok....szoval nekem nincs tul nagy hasam meg..:(
Koszonom a valaszod.
Aki tud tenne fel kepet is a pocijarol??? :)
12 hetes korától éreztem a pocimnál ilyen buborék szerű érzést a pocakomba én úgy gondolom, hogy ez már ő volt.
Viszont most vagyok 16 hetes és egyértelműen éreztem tegnap már hogy ő mozgott tutira ő volt.
A pocim nő. Ha nincs kabát rajtam akkor bizony lehet látni a változást jövőhéten kapom vissza a gépemet akkor töltök fel képet a pocimról. :)
Te Kérdező mennyi idős vagy érzed a babád?
Koszonom a valaszokat. :)
Kedves utolso varom majd a kepet. :)
Meg csak 8 hetes leszek de mar alig varom, hogy erezzem a kicsikemet! :)
Szia! Én most vagyok 32 hetes. Olyan 5,5 6 hónapos terhességig tudtam "letagadni" hogy csak felszedtem pár kilót. Aztán drasztikusan kezdett nőni. (Pultosként dolgozom, és untam a napi 50 kérdést, sokszor azért nem mondtam meg.) Kb 18 héttől éreztem biztosan, hogy rúgkapál. Most már néha kellemetlen is, olyan hiperaktív néha...
ez a kép 29 hetesen készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!