Szerintetek is látványosan kerekedik Ördög Nóra?
Nekem még 20 hetesen sem látszódott, pedig vékony voltam.
Sógornőm viszont 7 hetesen már majd elgurult.
Így vagyunk szépek, különbözően. :)
Hát 12 hetesen még nekem sem volt semmi hasam. Kb. 20. héttől kezdtem gömbölyödni.
Pont a húgommal beszélgettük, hogy ahhoz képest, hogy csak 12 hetes elég jól látszik rajta.
Nagyon meglehet, hogy akár 3-an is vannak odabent!
De tetszik a csaj, mert látszik rajta, hogy nagyon boldog, és kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy az alakja miatt aggódjon. És ez így van jól! Szurkolok neki!
:) olyan fura hogy tényleg van akin ilyen korán látszódik...
nekem semmi nem látszódott 4 hónapig szinte....
persze nem rossz indulatból kérdezem én csak múltkor abban a piros ruhában már jó kis pocija volt :)
én is drukkolok nekik!!!
amúgy még azért is "dúrva" mert nagyon magas, és magasaknál kevésbé szokott látszódni.....
Ikreket várok és már 9 hetesen rákérdeztek, mert már látszott a kis pocak. Habár nagyon lapos hasam volt előtte, így valószínű azért is volt feltűnőbb.
Lombikkal sikerült teherbe esnem, majdnem 4 év sikertelen próbálkozások után, így megértem Nóra felhőtlen boldogságát.
Tudom, hogy mi mindenen mentek keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!