Szerintetek is látványosan kerekedik Ördög Nóra?
Figyelt kérdés
én mikor első gyerekemet vártam 12 hetesen még semmi de semmi pocakom nem volt, neki meg már elég "látványos" korához képest....csak én látom így vagy szerintetek is ?2012. nov. 12. 14:46
21/23 anonim válasza:
Én is ezt néztem :) Nekem is olyan volt 12 hetesen a pocim. Szerintem ha nem tudnám, akkor is feltűnt volna mert előtte teljesen lapos volt a hasa. :)
22/23 A kérdező kommentje:
igen...ha megnéztem volna nekem is feltűnt volna ...csak vhogy én nem szoktam ilyeneket nézni, tehát nekem nem tűnt volna fel h babát vár ha nem mondják...max annyi h csinosabb mert kicsit teltebb :)
így sokkal nőiesebb is szerintem mint olyan nagyon vékonyan....
2012. nov. 13. 08:42
23/23 anonim válasza:
Én észrevettem, hogy valami nem stimmel vele, de betudtam annak, hogy megint carul öltöztekik. Párom jegyezte meg, hogy meghízott és mivel ő is észrevette, így már tutira vettem hogy terhes. Ez kb 2 héttel a találgatások előtt volt! Szóval ezt már nem lehetett nem észrevenni. Persze akit nem érdekel, annak nem tünik fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!