Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is látványosan...

Szerintetek is látványosan kerekedik Ördög Nóra?

Figyelt kérdés
én mikor első gyerekemet vártam 12 hetesen még semmi de semmi pocakom nem volt, neki meg már elég "látványos" korához képest....csak én látom így vagy szerintetek is ?
2012. nov. 12. 14:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
önmagában is ilyenkor a felhők fölött jár egy nő de amikor még sokat is vár rá akkor meg pláne !
2012. nov. 12. 15:03
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

Én is magas vagyok, 12 hetesen nekem is kb ennyire látszódott már.

Tényleg mindenkinél más:)

2012. nov. 12. 15:03
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

nem igazán szeretem a celebeket, de ez a nő nagyon szimpatikus :)

remélem minden rendben lesz vele/velük.

tényleg viszonylag korán látszik már a pocija, jó kis táptalajt nyújt a pletykáknak, hogy többen laknak a pocakjában :) de előbb-utóbb úgyis megtudjuk, remélem előbb :P

2012. nov. 12. 15:05
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is kb 9 hetesen volt ekkora, és 6-7 hetesen is már simán észrevették!

Mivel beültetés volt lehet többen vannak, nem?

2012. nov. 12. 15:13
 15/23 A kérdező kommentje:

szerintem csak egy babája lesz ...:)

volt egy olyan nyilatkozata aminek az volt a vége h máris tanít engem ez a kisember...szerintem ha ikreket várna nem nyilatkozott vna egyes számban....persze lehet nem akar róla még beszélni nah de akkor is...akkor nem mondok semmit inkább mint hogy ikrekről egyes számban beszéljek...szóval szerintem egy baba van...

2012. nov. 12. 15:18
 16/23 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem tudatosan rajatszik erre a dologra. Jo temat szolgaltat a medianak es a lebukasa sem volt veletlen. Gondoljatok bele hany stylist, divatterveo oltozteti fel a showra. Ha akartak volna siman feloltoztetik ugy, hogy ne latszodjon semmi, mert ugye a passzos kisestelyi nem a legjobb valasztas ilyen esetben, meg akkor sem ha van rajta 2-3 fodor.

Jo kis pocim van nekem is, de ha nem tudnak nem venne eszre senki, podig meg csak a regi cuccaimat varialom.

Szerintem mar jobban "benne van a korban", de a lebukas csak mubalhe volt.

Ettol fuggetlenul szurkolok neki:-)

2012. nov. 12. 16:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Első babával nekem 9 hetesen volt ekkora pocakom. Szorítok, hogy minden rendben legyen velük.
2012. nov. 12. 17:06
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

10. héten meg kellett mondanom a munkahelyen, mert akkora és olyan pocakom volt, mint egy négyhónapos terhesnek. :)

Szerintem ez kismamafüggő. :) Egyébként szombaton elnézve egy szimpla kis hasra hízásnak is lehet gondolni. :)

2012. nov. 12. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Mindenkin másképp látszik meg, nekem elsőnél 13 hetesen már látszott ennyire, most másodiknál 15+3-nál még csak picit látszik, leginkább csak én látom. Amúgy meg nem biztos, hogy pont 12 hetes, nyilván nem úgy volt, hogy na, ma betöltöttem a 12 hetet, akkor holnap be is jelentem, simán lehet mondjuk 14-15 hetes is.
2012. nov. 12. 18:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam, hogy terhes, és nem is vettem észre rajta:D

Nem lehet, hogy azért tűnik fel, mert tudod?:D

2012. nov. 12. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!