Szerintetek is látványosan kerekedik Ördög Nóra?
Én is magas vagyok, 12 hetesen nekem is kb ennyire látszódott már.
Tényleg mindenkinél más:)
nem igazán szeretem a celebeket, de ez a nő nagyon szimpatikus :)
remélem minden rendben lesz vele/velük.
tényleg viszonylag korán látszik már a pocija, jó kis táptalajt nyújt a pletykáknak, hogy többen laknak a pocakjában :) de előbb-utóbb úgyis megtudjuk, remélem előbb :P
Nekem is kb 9 hetesen volt ekkora, és 6-7 hetesen is már simán észrevették!
Mivel beültetés volt lehet többen vannak, nem?
szerintem csak egy babája lesz ...:)
volt egy olyan nyilatkozata aminek az volt a vége h máris tanít engem ez a kisember...szerintem ha ikreket várna nem nyilatkozott vna egyes számban....persze lehet nem akar róla még beszélni nah de akkor is...akkor nem mondok semmit inkább mint hogy ikrekről egyes számban beszéljek...szóval szerintem egy baba van...
Szerintem tudatosan rajatszik erre a dologra. Jo temat szolgaltat a medianak es a lebukasa sem volt veletlen. Gondoljatok bele hany stylist, divatterveo oltozteti fel a showra. Ha akartak volna siman feloltoztetik ugy, hogy ne latszodjon semmi, mert ugye a passzos kisestelyi nem a legjobb valasztas ilyen esetben, meg akkor sem ha van rajta 2-3 fodor.
Jo kis pocim van nekem is, de ha nem tudnak nem venne eszre senki, podig meg csak a regi cuccaimat varialom.
Szerintem mar jobban "benne van a korban", de a lebukas csak mubalhe volt.
Ettol fuggetlenul szurkolok neki:-)
10. héten meg kellett mondanom a munkahelyen, mert akkora és olyan pocakom volt, mint egy négyhónapos terhesnek. :)
Szerintem ez kismamafüggő. :) Egyébként szombaton elnézve egy szimpla kis hasra hízásnak is lehet gondolni. :)
Én nem tudtam, hogy terhes, és nem is vettem észre rajta:D
Nem lehet, hogy azért tűnik fel, mert tudod?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!