Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdett el látványosan...

Mikor kezdett el látványosan nőni a hasatok?

Figyelt kérdés

És mikor kezdtetek el kismamaruhákat hordani?

Még csak a 8. hétben járok, de már nagyon várom a változást. :)

2012. okt. 6. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem 20 hét után,de akkor pikk-pakk!most vagyok 28 hetes,most kicsit mintha stagnálna vagy már nem veszem észre... :)
2012. okt. 6. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

sajna az még messze van :)

nekem a 24. héten kezdett el komolyan növekedni a pocakom, mostmár hatalmas nagy, a normál nadrágokba bele se férek már :) imádom a pocakom, csak sajna a nagy növés nem tett jót neki és elkezdett csíkosodni, hiába kenem a csíkok elleni krémmel :(

boldog babavárást

28+2 hkm

2012. okt. 6. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
első gyerekkel 16hetesen már elkezdtem viselni a terhesnadrágot, kényelmesebb volt, másodikkal a 19.héttől hordom.
2012. okt. 6. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:

szia!

én már jó ideje hordok kismamaruhákat, kb a 12. héttől, akkor még a puffadás miatt kezdtem el hordani, mert akkor már szorítottak a normál nadrágok.

most 19 hetes vagyok, már szépen látszik a pocakom. nem túlzok, ha azt mondom, hogy napról napra nagyobb. ezt abból veszem észre például, hogy a köldököm is elkezdett kifordulni és egyre jobban jön kifelé :) meg pár naponta méregetem is centivel, igaz csak kicsit nő az alatt a pár nap alatt, de nő! :)

légy türelemmel, és élvezd ezt az időszakot is :)

2012. okt. 6. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
14. héten kezdtem el kismamarucit hordani, mert szorította már a hasamat a nadrág. 16. héten már átadta egy srác a buszon a helyét.
2012. okt. 6. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Elso baba de mar a 11. Heten latszott kicsit. 20. Het utan mar teljesen latvanyos volt. Eleg hamar 12. Hettol mar kismama nadragot szoknyat hordok mert az irodaban szoritanak a regiek. Ha csak bevasarolni megyek, meg siman ramjon a regi nadrag, ami csipo.

28h km

2012. okt. 6. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Első baba és nekem is a 24. hét körül kezdett látványos lenni, és most 4 hét alatt annyit nőtt mint a gomba. 28hkm
2012. okt. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!