Mikor kezdett el látványosan nőni a hasatok?
És mikor kezdtetek el kismamaruhákat hordani?
Még csak a 8. hétben járok, de már nagyon várom a változást. :)
sajna az még messze van :)
nekem a 24. héten kezdett el komolyan növekedni a pocakom, mostmár hatalmas nagy, a normál nadrágokba bele se férek már :) imádom a pocakom, csak sajna a nagy növés nem tett jót neki és elkezdett csíkosodni, hiába kenem a csíkok elleni krémmel :(
boldog babavárást
28+2 hkm
szia!
én már jó ideje hordok kismamaruhákat, kb a 12. héttől, akkor még a puffadás miatt kezdtem el hordani, mert akkor már szorítottak a normál nadrágok.
most 19 hetes vagyok, már szépen látszik a pocakom. nem túlzok, ha azt mondom, hogy napról napra nagyobb. ezt abból veszem észre például, hogy a köldököm is elkezdett kifordulni és egyre jobban jön kifelé :) meg pár naponta méregetem is centivel, igaz csak kicsit nő az alatt a pár nap alatt, de nő! :)
légy türelemmel, és élvezd ezt az időszakot is :)
Elso baba de mar a 11. Heten latszott kicsit. 20. Het utan mar teljesen latvanyos volt. Eleg hamar 12. Hettol mar kismama nadragot szoknyat hordok mert az irodaban szoritanak a regiek. Ha csak bevasarolni megyek, meg siman ramjon a regi nadrag, ami csipo.
28h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!