Akik nem híztak sokat, vagy semmit a terhesség alatt milyen gyorsan ment vissza a hasatok a szülés után?
Csak 6kg hiztam,mégis sok idő kellett mire visszahuzodott a hasam.
legalább fél év.
Szia! Összesen 9 kilót híztam, mikor kijöttem a kórházból már csak 1-2 kg volt rajtam. A hasam kb. 2 hónap alatt ment vissza teljesen, de addig sem olyan úszógumi szerű volt, hanem mint mondjuk 4-5 hónapos terhesen. A ruháim kb. 2-3 hét után már általában jók voltak rám, néhány gatya azért még szorított.
Eleve vékony voltam, ez nem tudom, számít-e.
11-12 kg-ot híztam mind2 terhességnél,és azt ott is hagytam a kórházban. Sőt 2 kg-val könnyebben jöttem haza, mint a szülés előtti súlyom volt.Most a szoptatás miatt(mivel kell a tápanyag) már visszajött a +2 ,de remélem nem lesz több.
2 gyerekes anyuka
Ket gyermekem van, vekony vagyok, magas es nem is hiztam sokat, a hasam sem volt nagy egyik babaval sem.
Konkretan hasam nekem szules utan nem igazan maradt, 2-3 het utan mar nem dudorodott ki, ruhaban kb lapos volt. A borom viszont meg egy ideig ki volt nyulva, elso idoszakban olyan allagu volt, mint a kelt teszta. Mar bocs, ahhoz hasonlitott a legjobban.
De par honap alatt visszahuzodott, igaz, hogy 100%-ig nem lett olyan feszes az alhasamnal, mint lanykoromban, de nem rossz a helyzet.
Elsô gyerekkel 8 kg ot hîztam , vele 10 nap utàn olyan lapos volt a hassam mint soha . Màsodikkal 9 kg ot, vele kb 2 hét utàn.
Hozzáteszem én hasznàltam hasfogo bugyit 4. Naptôl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!