Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség alatt szedek...

Ha a terhesség alatt szedek magnéziumot, és marad, akkor szülés után beszedhetem a maradékot?

Figyelt kérdés

Magnerotot szedek,és 36.héten ugyebár abba kell hagynom.Meg fog maradni 2 levéllel.Szülés után bevehetem ezeket még ugye? Kell ill. érdemes szoptatás alatt is magnéziumot szedni?

35hkm

2012. aug. 6. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszedheted. Bár én rákérdeznék az orvosnál, mivel izomlazító és hat a sima izmokra, lehet hogy hátráltatja a méh összezsugorodását is. Amúgy meg extra magnéziumra nincs igazán szükség.

Ha marad vasad vagy terhes vitaminod, azt szedd be feltétlenül.

2012. aug. 6. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ilyen erős magnézium szülés után, de még gondolom a szavatossága kitart, tedd el a következőre :-)

Nekem pont kevés lesz, de én magnesi citrii-t veszek még a köv. hétre.

35 hetes sorstárs :-)

Könnyű szülést!

2012. aug. 6. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem terveztek mostanában kistesót akkor eladhatod a neten. Sokan tesznek fel hirdetést a megkezdett terhesvitaminról is.
2012. aug. 6. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem szedheted be,mert akadályozza szülés után a méh visszaalakulását az eredeti méretre.
2012. aug. 6. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tedd el, aztán ha már összehúzódott a méhed pár hónap múlva, és minden visszaállt beszedhed. Én is beszedtem a maradék magneroto, elfeleztem, így heti 3x szedtem, lassan elfogyott.
2012. aug. 6. 23:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Természetesen mindenképp rákérdezek dokinál is,csak tegnap tudatosult bennem,hogy 1 hét és abba kell hagynom és rengeteg maradt. Milyen hamar elrepült az idő...El sem hiszem!
2012. aug. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!