Nektek (már akit érint) mikor lett csíkos/striás a hasatok?
Figyelt kérdés
És hol jött ki? Függőleges vagy merőleges csíkok lettek? Akinek van kedve, írja le a tapasztalatát. Közvéleményt kutatok elkeseredésemben.2012. júl. 31. 13:39
1/12 anonim válasza:
A hasamon egy árva csík sincs. A 18kg-os hízás nyomai a combomon és a fenekemen látszódik csak. Függőleges csíkok lettek. :)
2/12 anonim válasza:
Nekem az derekam lett striás,a combom,a fenekem,a cicijeim durván.. Ez sztem mindenkinél más és más,lehet Neked egy sem lesz.
3/12 anonim válasza:
a csíkok mindig függőlegesen alakulnak ki:)nekem a harmadik babámnál alakult ki az utolsó hónapban.csak köldök alatt.
4/12 anonim válasza:
az oldalam már most olyan, pedig hol van még a vége :( 17 hetes vagyok
5/12 anonim válasza:
Első terhességem utolsó hetében(!!!)repedt meg a bőröm,de csak a köldök alatti területen,függőlegesen,nem olyan vészes mert nem vörös,hanem halvány színű.A mellemen nem lett(kétszer 20 hónap szoptatás)A combomon,csípőmön mindig is volt,mert hol híztam hol fogytam,de az is világos,függőleges :( sajnos genetika
6/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem a cicim majdnem az elejétől csíkos,az zavar a legjobban :( A combom,a csípőm és a fenekem lett még csíkos,az kb.félidő óta olyan,a hasamon viszont semmi. Kenegetem magam,de ez genetikán múlik,szóval a kenegetés sokat nem ér,ha repedős típus vagy. De nyugi,el fognak halványulni,gyöngyház fényű lesz majd,és nem lesz szembetűnő :)
31hkm
7/12 anonim válasza:
az utolsó 1 hónapban jöttek a csíkok, a köldököm alatt függőlegesen, pedig csak 10 kilot híztam
8/12 anonim válasza:
Nekem az utolsó héten, szülés után vettem csak észre a csíkokat (3 db lett)...pedig csak 6 kg-ot híztam összesen. A mellem durvább, amióta belövellt a tej, olyan, mintha zebra lenne a bal mellem :(
9/12 anonim válasza:
Szia! Nekem kb. 1 hete lett egy piros csík a köldököm felett illetve 2 lilás folt, 17 kg-t híztam, szerencsére máshol nincsenek csíkjaim.
39+6hkm
10/12 anonim válasza:
a 28. héten, szó szerint egyik napról a másikra, pedig kentem mindennel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!