Olyan a hasam mint egy csikos kismalace. Hasszoritoval elmulik ez majd annyira h ne is nagyon latszodjon? 38hkm
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 10:43
1/6 anonim válasza:
Nekem is csíkosodik a hasam, de én kenem babaolajjal minden este fürdés után!
Belesimogatom a pocimba sokáig, hogy jól felszívódjon, és akkor másnapra enyhülnek az újabb csíkok!!
Te nem kened valamivel?
37hkm
2/6 anonim válasza:
Első vagyok! És sajnos ez genetika, eltűnni sosem fog, maximum elhalványodik olyan bőrszínűvé, de valamennyire látszódni fog mindig!
3/6 A kérdező kommentje:
Dede. Kenem. Babaolajjal es terhescsik elleni kremmel is,de megis rettenetesen csikos lett a hasam...:(
2012. júl. 31. 10:49
4/6 anonim válasza:
Ez már ilyen marad, csak nem lesz ilyen piros/rózsaszín, kifehéredik majd idővel.
Ezen a hasleszorító, de más sem segít sajnos:(
5/6 anonim válasza:
A hasleszorító nem a csíkok elmulasztására van.
6/6 anonim válasza:
Ahogy írták is,ezzel nem tudsz mit kezdeni.A hasszorító nem a csíkokat tünteti el nyilván,hanem a megereszkedett bőrt fogja össze,így optikailag barátibban nézzen ki az ember.
Ha hajlamos vagy a csíkosodásra,sajnos kenheted te bármivel,akkor is elő fognak jönni és ott is maradnak. :(
Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!