Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy ne látszódjon...

Mit tegyek, hogy ne látszódjon a pocakom?

Figyelt kérdés
Nem titok vagy ilyesmi,de annyira zavar,hogy ilyen nagy a hasam.11 hetes vagyok,és akkora a hasam mintha legalább félidős lennék.Maradt is a hasamon egy kicsi az első gyerek után,de kb két hete olyan sokat nőtt,hogy egyszerűen alig tudok valamit felvenni a felsőim közül,mert mind azonnal egy dinnyét mutatnak.Bár még senki nem tudja (hamarosan elmondjuk),de nem "ciki" mondjuk 11-12 hetesen kismama ruhát hordani?El szeretném kerülni az "Úristen,és már ekkora a hasad???" típusú "kedvességeket".
2011. jún. 16. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Háát.. ha az a kényelmes, akkor hordd azt :)
2011. jún. 16. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok második babával, 8 hetesen simán kiszúrták, hogy jön a következő...így már nincs titok csak az előtt, akivel még nem találkoztunk...bár én büszkén viselem a nagy pocimat :) és én is csak kismami nadrágban tudok már létezni
2011. jún. 16. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is így voltam...

Nagyon nőtt a hasam, és a végére sincs ez másképp :)

de nem nagyon tudtam takargatni, és szívem szerint már 8 hetesen kismama gatyát vettem volna.

2011. jún. 16. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:
10-11 hetesen bevásároltam kismama pólókból, mert sem a pocimon sem a cicimen nem értek körbe a felsőim. A nadrágjaim rám sem jönnek, hála istennek meleg van és tudok szoknyában lenni (azok még jók). 16 hetes vagyok mi lesz később :D
2011. jún. 16. 13:05
 5/13 anonim ***** válasza:
én is jártam, a második babával nagyon hamar elkezdett nőni a pocakom, 13 hetesen már kismamanadrágot hordtam, és a munkahelyemen is rájöttek a pocim formájából és méretéből, hogy várom a kistesót. De én azt hallottam, hogy a második terhesség hamarabb látszódik, mert a szalagok meg tartó izmok már az első terhességnél kinyúltak, így sokkal gyorsabban nő a másodiknál a poci. És képzeld 13 hetesen átadták a helyet a buszon.... Gondolhatod mekkora a pocim. 18 hkm
2011. jún. 16. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki, de még mindig divat a mell alatt húzott felső, ami még nem kismamaruha, de nem is feszül rád. Abban kevésbé látszik a pocak.
2011. jún. 16. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
A második babámat várom. 6 hetesen elő kellett vennem a kismama nadrágjaimat, mert a megszokott nadrágjaim kényelmetlenek voltak. Most 9 és fél hetes terhes vagyok tettem fel képet ide a GYK-ra és a legtöbben 21-24 hetesnek tippelték. Én is megijedtem a hirtelen növő hasamtól (nem vagyok hízékony), de ma már tök jó és nem érdekelnek a beszólások. Akire nem tartozik annak azt mondom, hogy felszedtem hasra néhány kg-t. Én tunikákat hordok, mert az várandósan és amúgy is jó. + marad a kismamanadrág vagy a régi nadrágjaid kismama bandázsövvel! Jó egészséget és boldog babavárást!
2011. jún. 16. 14:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Utsó,belinkelnéd a kérdést,kíváncsi vagyok:)

Nem az zavar,hogy nagy,büszke vagyok rá.Az zavar,hogy ilyen korán látszik,és mindenki ezzel fog piszkálni:S

Vannak mell alatt húzott felsőim,rögtön meg is kérdezte barátnőm,h terhes vagyok-e:)Na de akkor beletojok,beavatom a rokonokat,aztán nem érdekel más:)

2011. jún. 16. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze nagyon szívesen: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. Ez múlthéten vasárnap készült. Engem is picit "zavart" az elején (ahogy említettem), tudod ez első 12 hét miatt, de mára nem érdekel sőt én is mell alatt húzott felsőket veszek fel had látszódjon! :)
2011. jún. 16. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy dehogy ciki kismama ruhát, nadrágot hordani! Volt olyan, hogy megvolt nagyon fel voltam puffadva és nyomta a farmer a hasamat + görcsöltem is. Előkaptam a farmer kismama nadrágom egy hosszabb felső és ennyi! Egy hosszabb felső és már nem látszik a kismama gatyába bevarrt bandázs rész! Ne feledd nincs szebb egy várandós kismamánál! Tehát szépek vagyunk a rosszalló megjegyzéseket meg meg se halljuk mert jogunk van nem hallani! :)
2011. jún. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!