Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy ne látszódjon...

Mit tegyek, hogy ne látszódjon a pocakom?

Figyelt kérdés
Nem titok vagy ilyesmi,de annyira zavar,hogy ilyen nagy a hasam.11 hetes vagyok,és akkora a hasam mintha legalább félidős lennék.Maradt is a hasamon egy kicsi az első gyerek után,de kb két hete olyan sokat nőtt,hogy egyszerűen alig tudok valamit felvenni a felsőim közül,mert mind azonnal egy dinnyét mutatnak.Bár még senki nem tudja (hamarosan elmondjuk),de nem "ciki" mondjuk 11-12 hetesen kismama ruhát hordani?El szeretném kerülni az "Úristen,és már ekkora a hasad???" típusú "kedvességeket".
2011. jún. 16. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 7. héten már kismama nadrágot hordtam. Az igaz, hogy a 3. babánál, a másodiknál nem emlékszem pontosan, talán a 12. hét környékén kellett leváltanom a megszokott ruháimat. Nagyon megnőtt az elején a pocim, de mivel ez lényegében puffadás és a terhesség 2. trimeszterére már eltűnik, helyette ténylegesen a baba fog látszódni, így több hétig stagnált a mérete.
2011. jún. 16. 22:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Hú,köszi a képet.Hát ez enyém is van ekkora,úgyhogy most kicsit megkönnyebültem,hogy nem vagyok egyedül.:)
2011. jún. 17. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
És Mi vasárnap leszünk "csak" 10 hetesek! :) Mi lesz itt később?
2011. jún. 17. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!