Anyukák, akiknek a terhesség/szülés során megcsúnyult a hasatok (csíkos, repedt) hol és milyen fürdőruhát vesztek nyárra?
Én egyrészes fürdőruhát vagy pedig tankinit veszek. Gyönyörűek vannak akár a kínaiban és a tescoban is.
A tankini ilyen, ha esetleg nem ismernéd, én nagyon szeretem:
Tankinit csak és kizárólag. Pedig már fehérek a csíkjaim de látni se bírom őket. Bonprixen vannak a legolcsóbbak legtöbbféle méretben.
Nekem a cicim is nagy maradt úgyhogy olyan 38-40es kell viszont D kosaras (van belőle olyan ahol a kosár méretet is meg lehet adni) 4-5-6 ezer ft.körül vannak.
Egyrészest vettem,pedig soha korábban ilyet nem hordtam.
Nagyon lóg a bőr a hasamon, és csíkos is körben végig, meg van még némi plusz kiló is.
(Szokásos 52 helyett 64 vagyok)
HIába próbáltam fel tankiket is, oldalt ahogy felemeltem akezem azokból is folytam kifelé...
Így végül a Tescoban vettem F&F márkájút, egyrészes, alul mindent takar, felül pedig középen mellnél jó kivágott (szoptatás miatt legalább a melleim most szép nagyok).
5000Ft volt, soha még ennyit nem adtam ki fürdpruháért, de ez legalább most eltakar ott ahol kell, és kényelmes nekem,úgyhogy megérte.
Sima bikini,aminek kicsit magasabb a bugxija,de nem a köldökig érőt.
Vállalom magam és megpròbálom elfogadni így a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!