Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesen sötétedett...

Hány hetes terhesen sötétedett be a bimboudvarotok? És mikor lett csikos a hasatok?

Figyelt kérdés
én 30 hetes vagyok, 3 hete barnul a cici, a hasam meg nem is csikos kicsit se. lehet már nem is lesz?
2010. máj. 18. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lett sötétebb egyáltalán. A csíkok kb. a 6. vagy 7. hónapban jelentek meg, addig nem volt egy sem. Aztán sajnos a végére nagyon sok lett, a hasamon, a mellemen, a csípőmön és a combomon is. Sajnos a legvégén nőtt meg nagyon a súlyom, pedig már reménykedtem benne, hogy nem így lesz. Még lehet, hogy te is csíkos leszel, de nem biztos. Szerintem én nem lettem volna ennyire és ennyi helyen csíkos, ha nem zabálok annyit, csak nagyon megnőtt az étvágyam a végén, meg szerintem már unalmamban is ettem :S
2010. máj. 18. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 12. hét körül kezdett sötétedni a bimbóudvarom, és a 32. héten kezdtek kialakulni a csíkok. 33 hetes kismama
2010. máj. 18. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden terhességnél a 12-16. hét között lett sötétebb a bimbóm. A hasam szerencsére egyik alatt se lett csíkos (ha a striákra gondolsz).
2010. máj. 18. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A bimbóudvar a 25. hét körül kezdett sötétedni.

A csíkok meg már a 16. héten kijöttek, amikor 3 nap alatt 3 cm-t nőtt a hasam.

38 h

2010. máj. 18. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!